E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

7 decembrie 2010

Hai sa licitam si noi ceva!

Tocmai am citit un articol despre chilotii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ca vor fi scosi la licitatie de aceeasi companie care acum cativa ani a licitat si o pereche de indispensabili purtati de regina Victoria si se spera ca dupa urma chilotilor sa se stranga cam 9000 de dolari!!! Doamne fereste!
Romanii cum nu puteau sa se lase mai prejos au facut si ei ceva asemanator. Jandarmeria Brasov a scos la licitatie echipamentul fostilor militari in termen si anume: batiste, chiloti, curele, izmene, pulover, umerase si prosoape. Bineinteles vanzarea a fost un esec.

Nu mi-e rusine nici cu altele din afara! Cum sa iti vinzi pe ebay unghiile de la picioare pentru 1$? Cine ar fi interesat de asa ceva? Nu ii mai plac propriile unghii si persoana respectiva s-a gandit sa cumpere altele, poate ii sta mai bine asa...
Sau cum sa cumperi o proteza dentara cu 23.000 de dolari, bine nu e orice proteza, ci a lui Winston Churchill. Ce faci cu ea? O pui in vitrina si te uiti la ea si poate chiar o porti din cand in cand sa vezi cum te simti cu ea. Oare te simti mai plin? Mai dintos?
Am ajuns sa vindem tot : nevasta, virginitatea, copilul viitor, guma de mestecat a nu stiu cui celebritate, rinichi si alte organe interne, schelete de animale, wc-uri, sufletul, pana si viata !

Voi  ce v-ati dori sa cumparati si cui sa fi apartinut in trecut?

PS: Poate va treziti de Craciun ca aveti sub brad un cadou deosebit, o cutiuta plina cu dinti, muci, gainat, sau mai stiu eu ce frumuseti ale naturii!!

Un comentariu:

  1. Sub brad ar fi ideal sa gasesc maciuca lu` Terente, maseaua lui Ceausescu...aia sanatoasa. Sosetele lui Mihai Viteazu si ochelarii de soare ai lui Decebal...uuu. Iubito, sa vorbesti tu cu Mosu` :D

    RăspundețiȘtergere