E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

1 decembrie 2010

Da` parada? Parada unde e?

Nici macar azi nu avem parte de o zi "frumoasa" atat meteorologic dar si la tv, radio si s.a.m.d.
Dupa ce ca am avut anul asta putine zile libere de la stat,  marele 1 Decembrie a picat miercuri, in fine asta e un  mizilic pe langa faptul ca de iesit din casa nu iesi, ca nu poti sa te plimbi, poate doar sa te duci sa stai in fumul vreunui restaurant/bar/pub.
Mai bine stai in casa! Problema nu e asta, ci ca nu ai la ce sa te uiti! Cica sa te relaxezi! Peste tot ori emisiuni dedicate tarii, cu acelasi subiecte an de an ( doar de, e Ziua Nationala), ori emisiuni cu "vedetele" noastre care ne tot canta si incanta cum pot ele mai bine, unele incercand sa le iasa playback-ul, altele incercand sa se schimonoseasca in dansuri cat mai provocatoare, asa de la prima ora! Bleahh! Nu vreau sa vad buci si alte parti ale corpului de la prima ora, vreau sa imi beau linisitita cafeaua! 

Ce se mai lauda ai nostri muzicanti de house dance sau ce rahat de imitatie de muzica se canta la noi ca tot fac turnee prin afara, ca sunt placuti, ca se plimba....bleahh din nou!
Am descoperit ca pe TVR 2 pot urmari linistita "Dumbrava minunata" cu Lizuca. 
Da` chiar noi nu mai avem parada??? Adica nu mai vedem cum defileaza soldatei nostri? Sau e mai tarziu ? Pe ce program sa ma uit? Pe toate?
Cica "Daca vrei o altfel de tara incepe sa fi tu altfel!" 

0 Puncte:

Trimiteți un comentariu