E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

28 decembrie 2010

2 la pret de 1

V-ati saturat de tantari, muste, gandaci, sobolani care va invadeaza casa??? 

Cam asa incepe o reclama daca pot sa ii spun asa la Teleshopping (nu stiu cine dracu` m-a pus sa ascult tampeniile alea, ziceai ca eram sedata. Apropo cred ca astfel de reclame au o anumita frecventa si o iei putin razna de tot asculti si nu iti dai seama!) Sa revenim cu picioarele in botosi! Frate, daca a ta casa e plina de toate orataniile enumerate mai sus inseamna ca ori stai undeva printr-o cocina ori nu esti om!!!!  Cum sa ai casa plina de gandaci, soareci si sobolani?! Poate doar sa fi crescator de sobolani, iar tantarii, mustele si gandacii ii cresti pentru furajarea soriceilor!

Cel mai mult mi-a placut prezentarea produsului (nu spun care ca nu vreau sa fac reclama), cica "le face viata insuportabila si acestia (daunatorii) nu-si doresc decat sa plece" sau mai frumos spus " pulsurile electromagnetice fac daunatorii sa se simta atat de groaznic incat acestia vor pleca".  WOOOOWWWW!!!!!!!!!!! 
Deci, sa recapitulam: produsul ii determina pe astia sa se simta ca niste rahati ce sunt, ca niste scarbosenii, se simt ingrozitor de ceea ce au devenit, adica niste paraziti si isi doresc doar sa plece!!! Nu imi vine sa cred cum formuleaza astia reclamele astea idoate! 
Am o intrebare: oare produsul asta merge si la oameni? Ii face si pe ei sa se simta ingrozitor, le face viata insuportabila? Ca daca merge, atunci vreau si eu! Si nu unul, ci o duzina, asa de inceput, si apoi promit sa devin cumparator fidel, dar doar daca merge!
Si sa prinda treaba ala romanasi, la sfarsit ni se spune: "Dar asta nu e tot! Comanda acum si ai 2 la pret de 1! Da, ati auzit bine! 2 la pret de 1 ! Nu ezitati!" 

Nu folositi substante chimice care ar putea sa va puna in pericol sanatatea mai bine cumparati toate prostiile la care se tot fac mii de reclame si care va pun in pericol buzunarul! Priviti si partea pozitiva..nu trebuie sa mai stai la coada la spray de muste, tantari, gandaci!

0 Puncte:

Trimiteți un comentariu