E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

16 decembrie 2010

Ce e rosu si vine regulat?

Daca nu crezi in Mos Craciun, poate ar trebui sa-ti schimbi parerea! In fiecare an, barbosul acela cu burta si imbracat in costum rosu a reusit sa faca afaceri de miliarde de euro. 
Fiecare dintre noi spera sa primeasca ceva. In vreme ce companiile se intrec in cat mai multe motive pentru a te convinge sa cumperi de la ei, Mos Craciun iti spune un singur lucru: "Fii copil cuminte sau poti sa speri in continuare!".
Potrivit prezentului cred ca ramanem cu "poti sa speri in continuare" si degeaba!
Ca sa mearga afacerile la toata lumea fie ea cuminte sau nu, ar trebui sa ne orientam la treaba asta cu Mosu` si in toiul verii! Sa vezi pe cineva pe plaja alergand, gafaind si bineinteles costumat in Mos Craciun facand oferta la gogosi, porumb fiert, racoritoare, bere, seminte si banane ( astea merg in orice sezon oricum) !
Sau de ce nu ne pregatim inca din septembrie si garantat vom avea ceva de castigat? Profitam de inceperea anului scolar, dam caiete, creioane, stilouri, ghiozdane si acuarele la juma` de pret...sau cumperi 3 la pret de 2! Sa vezi inghesuiala si nici nu se mai plang mamele asa tare ca au cheltuit mult, ca doar de ... e oferta de la Mos!
Ati observat ca Mosu e mult mai darnic decat Iepurasul de Pasti? Cine l-a adus pe iepurasu` asta sa ne faca noua nervi si cozi infernale in magazine? De cand si pana cand face iepurasul oua?? Pastele nu e legat de oua? In fine, ma abat de la subiect!

Propun sa facem un Mos pentru fiecare luna, anotimp si pentru orice sarbatoare si ramane sa vedem pe urma cine are de castigat: Mosu`, firmele sau noi!

Un comentariu: