E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

4 mai 2011

Viitorul suna...bine?

La Piata Sudului intalnesti zilnic bajetii cu buzunarele pline de telefoane, telefoane, incarcatoare!!!! Cum ai pus mana pe telefon iti sar in fata sa te instiinteze ca au cu ce! Oferta lor nu m-a interesat niciodata si nici nu am vazut pe cineva oprindu-se sa negocieze.


Ca tot am deschis subiectul despre telefoane (inca de ieri), navigand pe valurile internetului, mi-am impins mai bine ochelarii pe nas si am citit: CPT02 este un concept de telefon pentru Aston Martin. Designerii Mobiado si-au imaginat un gadget facut din sticla si platina, cu un ecran touchscreen transparent (daca nu il folosesti iti vezi mana). Pe langa functiile de baza, ca telefon, mai are si alte aplicatii speciale legate de masina din dotare, bineinteles tot un Aston Martin, ca doar nu merge la o Dacie Nova.

Cica telefonul ar debloca automat masina doar la simpla apropiere de aceasta si se conecteaza la computerul de bord si la GPS. Telefoane de genul, dar nu asa pretentioase nu se pot face si pentru electrocasnice, electronice? De exemplu sa apas un buton si pac sa imi dezghete puiul din congelator. Apoi apas un alt buton si il prepara si il vara in cuptor. Zgaltai un pic telefonul si imi pregatesc si piureul de la distanta. Il rotesc putin si desenez niste cercuri si masina de spalat porneste. Ar fi ideal pentru noi, cei plecati mai mult de acasa.

Parca vezi ca se gandesc astia in viitor sa lege telefoanele de orice, nu o sa mai fim nevoiti nici sa mestecam. Nu tu miscare, nu tu efort, nu tu nimic. Daca de acum suntem usor obezi ce o sa mai zicem atunci? Ce concluzie am putea sa tragem? Ca telefoanele ingrasa! ( ca tot am vorbit ieri de ele)

10 comentarii:

  1. In curand tehnologia va inlocui total eforturile noastre...poate scot astia si ceva care sa ne lipseasca si de ganduri. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mai e pe piata un telefon cu display transparent si a cam fost un esec http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/sony-ericsson-xperia-pureness-acum-in-toata-transparenta-sa-5093104/
    Pentru Mobiado dac il, scot se poate sau ar trebui sa fie ceva mai misto. Pana acum au scos doar telefoane normale inbracate in materiale ceva mai scumpe ca pentru snobi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe baietii de la Big ii stiu de foooarte mult timp. De pe vremea cand stateam la Sura Mare; inca de cand au aparut tel. mobile ei sunt acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul ingrasa... eu il astept pe cel care slabeste :))) Probabil ca vom ajunge ca in filmul "clones" cel cu Bruce Willis

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii ca eu am o vorba: La banii astia ar trebui sa faca si cartofi prajiti. Se cam aplica :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aștept cu interes maxim momentul în care va apărea pe piață telefonul care face cartofi prăjiți. Să vezi atunci ospăț pe capul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Baietii de la Big :)) Am crescut odata cu ei sa stii! :P Nu mai trec eu prea des pe acolo, adica nu in fiecare dimineata... dar ei sunt la fel... si mai sunt cei cu tigari. Era o perioada in care aveam alergie la "am tigari, tigari, tigari, titgari".

    PS. Eu vreau telefon care sa-mi usuce si intinda parul instant :D Vreau prea multe?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu vreau unul care sa calce! Mai ales camasile lui Razvan! :)))

    PS: Sophie, bun venit!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andres: Aia cu tigari nu mai sunt!

    RăspundețiȘtergere