E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

25 mai 2011

Bataie cu fulgi

Anul acesta a fost in premiera sustinut Campionatul Mondial de bataie cu .....cu ..... cu.... Perne! S-a tinut pe 17 mai in Brooklyn si tarile participante au fost America, Austria, Suedia si Japonia. 

Sa nu credeti ca au fost fete aproape dezbracate sau in pijamale sumare. Nup! Au fost echipate conform stadardelor din box, nu au topait in pat ci pe ringul de box si nu au tinut pernele ca pe un accesoriu ci ca pe o arma! Acest nou sport cica ar fi unul dintre cele mai provocatoare la ora actuala si implica tehnica, psihicul si conditia fizica. 

Imi aduc aminte cand eram mici ne mai loveam cu pernele in joaca. Va dati seama ce joaca e acolo! Doar cand mai prindeam o perna in fata sau cap data ceva mai tare simteam cum se invarte camera cu mine si aterizam imediat, dar sa mai primesti una bucata de perna intre ochi folosita pe post de "arma".

Astept cu nerabdare campionatul de crosetat viteza, de spart nuci cu dintii, de desfacut beri cu degetele, de desen artistic cu mere pe pereti, de prins muste cu ziarul si alte activitati. 
Voi ce la ce campionat va bagati?

Un comentariu:

  1. Daca a fost organizare ca la box bataia cu perne nu prea imi mai pare funny. Partea buna a regulilor: nu sunt sanse sa gasim o Nichita desproportionata care s-o transforme in lupta de supravietuire.
    Eu m-as baga la un impinsul vinii de la unul la altul, aruncat cu greutati ... le vietii

    RăspundețiȘtergere