E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

11 mai 2011

Pupici virtuali

S-a construit dispozitivul care imita pupici si sarutarile pe internet, nu doar sub forma fetelor galbene care pupa monitorul, ci ceva mai real, ceva ce poti sa simti.

Ca sa te poti pupa cu cineva pe internet trebuie sa aveti amandoi dispozitivul minune.
Instructiuni de pupat: iei dispozitivul in mana, acesta are un mic joystick pe care il bagi in gura, interlocutorul trebuie sa faca si el acelasi lucru. Pentru a crea senzatia reala de sarutat, ambele dispozitive se pot misca simultan sau ajustat. 

Si unde credeti ca s-a construit minunea? Bineninteles in Japonia, in laboratorul Universitatii de Electro-Comunicatii. Pe viitor aceasta inventie se va imbunatatii prin introducerea altor senzori: simtul gustului, modul respiratiei si umezeala limbii. Mie mi se pare scarbos, dar inventia se vrea a usura relatiile la distanta. Uneori noutatile astea ma lasa masca. Se cauta sa se inlocuiasca relatiile interumane cu ce se poate, nimeni nu mai e interesat sa iasa la o intalnire reala, acum la moda e sa ai intalniri si prieteni virtuali.

Daca vreti sa cititi mai multe intrati Aici!

9 comentarii:

  1. Urmeaza simulatorul de sex la distanta...se elimina riscul sarcinilor nedorite si al transmiterii de boli venerice...in curand, nu vom mai avea nevoie unii de altii...vor fi suficiente astfel de dispozitive pentru a ne crea senzatii....speciale. Hai ca e bine...un dispozitv din asta nu te poate insela. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa par vulgar ... dar partea cu joystickul bagat in gura :/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda suna dubios dar am descris procesul! :))) Intra sa vezi si pozele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dubios. Tot japonezii au inventat femeia perfectă.Un robot care nu cere de mâncare, nu te bate la cap...Cred că nu mai sunt mulțumiți de femeile lor și vor să-și satisfacă nevoile altfel, sau nu sunt capabili de a „agăța” vreo femeie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Japonezii sunt niste dubiosi.

    Glappy,

    Femeia perfecta a inventat-o in urma cu multa vreme un roman caricaturist. Avea picioare, sex, sani si gura, atat, privind de jos in sus :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Glappy: Poate problema este la ei si nu ii mai vrea nimeni, asa ca au fost nevoiti sa isi faca si femeia perfecta! :))) Oricum inovatiile astea nu ma incanta deloc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare atat de creapy... l-am vazut si eu zilele trecute. Pfaaa! Si vorba Andreei, urmeaza simulatorul de sex la distanta si gata, suntem impliniti! OFFFF!

    RăspundețiȘtergere
  8. inlocuirea facorului uman cu device-uri...robotizarea continua...

    RăspundețiȘtergere
  9. Si poti sesiza daca cel de dincolo de monitor a mancat ceapa sau usturoi?

    RăspundețiȘtergere