E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

16 mai 2011

Arriba! Andale!

Cum va imaginati voi o cladire de birouri? Poate asa cum ar trebui: cu firme si birouri. Daca aveti o imaginatie mai bogata decat a mea si mai bogata decat ce urmeaza sa va spun va invit sa comentati. Apropo, mai stiti reclama la pate antrefrig cu porcul ala albastru de urla din ficatul lui mare: "Comentezi???"

Sa trecem la oile noastre. In cladirea unde lucrez sunt mai multe firme. Nimic neobisnuit, numai ca peisajul este foarte diversificat si pe alocuri colorat. Daca faci un mic tur de la parter pana la etajul 5 iti dai seama ca totul in blocul asta se bazeaza pe improvizatii ( usi, ferestre, pereti, fire, becuri).

Ziua de lucru la mine incepe la 9:00, liniste si pace pana la ora 10:00 cand pe acorduri de salsa si alte dansuri latino muncitorii efectueaza dansuri lascive din bormasina, cuie si holtsuruburi. Vis-a-vis este o gradinita, iar dimineata picii de acolo vin sa danseze. Pana cand termina ai capul facut tandari de tipete, rasete si muzica. De la 14:00 pana la 17:00 este liniste, apoi reluam programul de dans.

Daca ar face si o piscina pe undeva prin spate, sau pe acoperis cred ca am fi acoperiti de tot! Avem birouri, bistro, sala si cursuri de dans, camere de inchiriat la ultimele etaje, club la subsol si din cate am inteles urmeaza un magazin (sau farmacie?). Eu astept primul cutremur si sunt tare curioasa ce anume mai ramane in picioare de aici: cred ca terasa, dar care o sa coboare la parter.

Maine e vineri, din cate stiu este program intens de dans asa ca ma pregatesc de pe acum! 

6 comentarii:

  1. Mariposa, misca-ti tu cuerpa :) andale al dansarios :)

    Mie bormasina imi place de mor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place mult cand tipa aia mici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica e multa veselie ,ca daca n-ar fi v-ati plictisi.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare, dar de ce te plangi ca daca zici ca vor face si magazin sau farmacie, nu mai trebuie sa mergi decat la munca si acasa. Dai o tura pe la dansuri sau la piscina pentru conditia fizica, dupa programul de munca, iei repede ceva de la magazin si fredonand imnurile piticilor pe ritmuri de bormasina te indrepti cu mintea facuta praf catre casa. Dormi cateva ore si, din nou la munca...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da! :)) ar fi o idee! Numai ca aici risti sa cazi pe undeva sau sa cada ceva pe tine...si sincera sa fiu prefer sa raman intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm...unde e cladirea asta? Cand face piscina vin si eu :)

    RăspundețiȘtergere