E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

23 mai 2011

Ori la bal, ori la spital

Am avut un sfarsit de saptamana cum nu se poate mai bun! Pornind de la prajituri, dureri de stomac, apel 112, spital, acasa, Urziceni, nunta si iar prajituri.


Vorbeam cu Razvan, dupa ce analizasem toata lumea de pe holurile spitalului, ca acolo, in fata doctorilor nu mai conteaza ce studii ai, daca ai una sau mai multe facultati, ca ai diplome peste diplome, ca ai bani multi sau esti sarac, ca esti bine imbracat, ca esti murdar, ca esti gras sau slab, ca esti blond sau brunet, ca astepti de mai mult sau mai putin timp, ci acolo conteaza urgentele, cat de grave sau nu sunt cazurile.  Din pacate a trebuit sa facem o vizita putin cam urgenta pe acolo, dar totul e bine cand se termina cu bine.

Parca e si o expresie destul de cunoscuta : ori la bal, ori la spital, ei bine noi le-am facut pe rand, dar invers. 
Sambata seara am fost la o nunta in Urziceni. Daca pana mai acum cativa ani ne intalneam la zile de nastere si faceam petreceri frumoase la majorate unde ne cantam imbatati de fericire "Am doar 18 ani" , acum am ajuns sa ne uram ceva mult mai mult "Casa de piatra".

Mi-am dat seama, vazandu-mi prietena imbracata in mireasa ca am crescut, ca ne-am facut mari. M-a emotionat de cand am vazut-o cu voalul prins in par, la valsul mirilor si de fiecare data cand o vedeam topaind de fericire! 
Le mai urez inca o data, insurateilor, CASA DE PIATRA si fericire vesnica si astept....botezul!


PS: sa nu mancati munte de ciocolata alba cu martipan!

9 comentarii:

  1. Of, cred ca a fost nasol tare sa faci fata situatiei. Asa bune au fost de te-au trimis la urgente?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu toate ca eu sunt cea cu probleme nu eu am ajuns la spital, ci Razvan! Pe mine cred ca m-a salvat regimul :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. El? Eu crezusem ca tu, mai ales stiindu-te cu ceva probleme...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nasol sa ajungi pe la spital, been there done that.
    Si apropo cand am inceput sa citesc despre casatorie credeam ca tu te-ai casatorit(sindromul adormelii de luni).Anyways oriuce casatorie e misto dar pentru mine unu n-o sa se petreaca mai devreme de 30. Prea multe necunoscute, vreau sa am o casa a mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut si eu prin toate cele, nuntile prietenelor (anul trecut 2 la rand), spitale, nebunii din astea... ori la bal ori la spital e cea mai tragicico-comica afirmatie.

    Si e intr-adevar ciudat sa-ti vezi prietenii imbracati de nunta, in fata preotului, la primarie... in momentele alea simti trecerea timpului si te intrebi asa in gol: Unde naiba s-a dus?

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi poate ne intrebam mai putin, dar parintii cred ca sunt mai "dezorientati"!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ioana: Cam asa e...pentru ei e si mai emotionant momentul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Trece repede, sunt baiat tanar :) Am vazut si eu cum e in spital si cum arata o perfuzie, pentru ca da, nu stiam :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru "munti de ciocolata alba cu matzipan" iti trebuie antrenament. O iei usor si cresti cantitatea treptat/ asa nu ajungi la spital :)) Sper k Razvan e ok, desi vad ca poate tasta la calcu deci... :*

    RăspundețiȘtergere