E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

19 mai 2011

Machiajul perfect

Nu stiu ce se intampla, am auzit ca s-au aliniat planete, ca e luna plina, ca e presiunea atmosferica mare sau mica, dar un lucru e cert, mi-e somn si sunt moale ca o baliga. Nu am putere nici in degete sa le misc pe taste. 

De o saptamana si ceva tot cauta prin sertarele mele o don`soara, presupun, cum sa isi faca machiajul perfect si vrea sa afle raspunsul la o intrebare ce o macina rau de tot, ca pe grau cand te duci la moara sa faci faina: "de ce se intinde dermatograful?" Chiar as vrea sa stiu daca a gasit ce cauta cu atata inversunare.

Daca mai cauti, iti dau eu o idee, de moare lumea! Machiajul perfect: te trezesti dimineata te speli pe fata bine bine cu sapun, iti faci un peeling cu buretele de sarma din bucatarie si te freci bine pe fata pana prinzi rosu in obraji. Asa nu mai ai nevoie de blush si daca stau bine sa ma gandesc nici de fond de ten, doar nu vrei sa se vada pe fata ta o masca si apoi seara sa te chinui cu spaclul sa o iei. Asa tenul roze (rosu) o sa para sanatos, o sa arati mult mai bine decat cu nenorocirea aia pe fata. Tinand cont ca tu ai probleme cu dermatograful, cel mai bine e sa renunti la el. Te duci la birou, cauti un liner sau marker permanent si iti trasezi liniile dorite cu nuantele dorite. Astepti putin pana se usuca si gata machiajul....cam permanent el asa dar nu te mai streseaza treaba asta cu intinsul pe la ochi, pe fata, sau mai stiu eu pe unde. Apoi poti sa te intinzi pe unde vrei si machiajul tot intanct e!

PS: Acum mi-am dat seama de ce se intinde dermatograful, il afecteaza si pe el alinierea planetelor si vrea sa traga un pui de somn....  Eu acum as trage si un pui de balena...

9 comentarii:

  1. off-topic nu mi-au placut niciodata tipele extra machiate.
    Dermatograful se intinde sa tina cu 20% mai mult :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Dermatograful se intinde o data cu ea...daca nu s-ar mai intinde ea, ar sta si el la locul lui. :)) Nu prea ma dau in vant dupa machiaj, ba chiar mi se pare ca arat ridicol daca ma machiez prea mult...nu ies din casa prea pictata. De tencuiala nici nu mai vorbesc. Nici nu detin mortar sa ma dau cu el pe fata. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu sunt adepta extra machiajului... tocmai ce m-a busit rasul, alte cautari frumoase: cum sa fiu dragut la telefon :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu aveam colege care foloseau marker-ul pentru french la unghii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Un machiaj foarte bun si care tine aproape doo saptamani e atuncea cand vine barbatul acasa manga de la carciuma, nevasta il cicaleste iar el, ca un sot iubitor, ii aplica nevestii un fard permanent si un fond de ten, ambele cu palmele si pumnii, de-l pomeneste nevasta-sa ca nu trebuie sa se mai scoale devreme dimineata ca sa se spoiasca :))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara gluma/ sa se tatueze frate. Dureaza doi ani si nu se intinde ;) Eu am niste spranceneeeeee.... (vezi pozele de pe FB) Sunt de acord cu machiajul atunci cand ai un ten ciudat cu pete si 7 culori diferite, asa cum il mai apuca pe al meu din cand in cand (in zilele aceleaaaaa). Sincer eu d'aia nu mai pot. Cui nu-i place sa nu se uite, dar poate Dra din biroul tau e "vo persoana publica" si o fugaresc camerele pe la baie sa-i pozeze dermato-rimelul intins....

    RăspundețiȘtergere
  7. Si metoda ta e buna, doar ca, neaparat sapunul cu care se spala in prealabil pana sa ajunga la pealingul cu peria de sarma, sa fie din acela cu sulf, sa usuce un pic. Asfel, fata are aspect de botox, fara riduri si imperfectiuni. Seara o poate da jos cu totul si o poate sprijini de noptiera pana a doua zi. Sa speram ca ea nu iti citeste blogul, ma vezi pe cine stie ce lista neagra de papusi voodoooo :))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am dat azi peste asta: http://creativemonkeyz.com/la-cafea/arta-lui-alexandre-farto/ şi mi-am adus aminte de postarea ta. So... it's all about make-up :)

    RăspundețiȘtergere