E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 mai 2011

Lectura Placuta ( XVII )

Pentru ca ieri am mai primit o recomandare nu puteam sa o las prea mult in asteptare. Andreea va indeamna la citit si deslusit mistere!
De data asta va voi recomanda ceva usor, scurt si cum se cade sa ma adaptez la dimensiuni, nu pot scrie prea multe despre ea. Cei captivati de mistere vor aprecia cu siguranta aceasta carte.

Ceata ce invaluie orasul in prima parte creeaza o altfel de ceata in jurul personajelor si al intamplarilor, fie ele din prezent sau din trecut, trecut care joaca un rol important in acest paienjenis de umbre, de crime, de faradelegi. Secretele ies cu greu la iveala din acest mecanism tenebros, ridicand ceata de deasupra fiecarui personaj mai mult sau mai putin negativ. Nimic nu e intamplator. La inceput va fi greu sa deslusiti itele acestei intrigi dar, pe masura ce va afundati mai mult in lectura, fiecare element isi dezvaluie rolul sau.

Casa secreta bantuie intreaga actiune. Celebra, este o casa plina de mistere. In ea zac ingropate secretele trecutului- o masinarie a lucrurilor mizerabile ce are ca punct de plecare banul...
Casa secreta, de Edgar Wallace

PS: Andreea, nu trebuie sa te adaptezi la dimensiuni mici, poti scrie cate randuri doresti, nu este impusa nici o limita!

5 comentarii:

  1. M-am adaptat la dimensiunile cartii...e cam scurta si e o carte de buzunar...nu aveam prea multe de spus decat daca ma apucam sa o povestesc...urmatoarea insa imi ofera suficiente motive sa scriu ceva mai amplu. Abia astept sa o termin! Veti vedea atunci.
    Casa secreta e o lectura usoara si captivanta...potrivita pentru un week-end ploios sau...insorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi, cu carticelele voastre... Mai scrieti si voi de locomotive, de calea ferata, de metrou, sa am si io ce sa comentez :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Loopoo: Lasa ca-ti scriu eu si de metrou...trebuie sa ma gandesc ce.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea: ia scrie tu ceva frumos despre metrou! Ca io cu metaforele nu prea stau bine...

    RăspundețiȘtergere