E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

2 mai 2011

Cascati, va rog!

Ce grea e trezirea luni! Nu conteaza ca te-ai odihnit, ca ai adormit devreme, ca ai stat aproape tot week-end-ul si ai lenevit, ai facut ce iti place doar sa te relaxezi, ca ai baut ceaiuri de relaxare, ca ai dormit in pijamaua preferata, ca ti-ai indesat capul in perna si lenjeria preferata....nu...nu...

Luni ar trebui scoasa din calendar. Ganditi-va cum suna LUNI cand pronuntati, parca te face sa te incrunti, e imposibil sa iti iasa un U din gura cu un zambet pana la urechi. Deci Luni inseamna urat, ploaie, vant, somn, incruntare, alarma, ochi rosii, dureri de spate, par ciufulit, lovire de pereti pana la cafea, nehotarare in fata sifonierului... Chiar daca sunt in concediu, cand aud luni parca ma trece un fior. 

Parca nu ar fi destul ca e luni, in metrou, pe strada, pana si cand vorbesti la telefon observi ca mai toata lumea casca. Doamne si ce mai casca, cu lacrimi, cu dureri de maxilare! Doar cand te gandesti la cascat te apuca si apoi parca nu te mai poti opri. Asa ca il dai mai departe, il iei inapoi, ca si cum ai juca pase, numai ca acum mingea e cascatul. M-am saturat sa imi curga rimelul si sa mi se intinda creionul pe la ochi asa ca va dau cadou: un mare cascat.

PS: sunt curioasa sa imi spuneti de cate ori ati cascat cand m-ati citit!

12 comentarii:

  1. Stii doar...cascatul e molipsitor! :)) Si cand mai ai si restante mari la somn...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ai cascat? :))) Restante la somn nu prea am, in ultimul timp am fost nevoita sa le dau pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cascam oricum...la cate restante am eu...nu-m ivor ajunge anii de pensie. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vedeti ca nu ati fost atenti...in loc de curga am scris curca si nimeni nu a zis nimic....Dar dupa ce a citit si mama postul priviti ce mail mi-a trimis: "La penultimul rand era vorba de o curca rimelata sau o curca plouata? Nani,nani,puiul mami..."

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama vegheaza intotdeauna...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andreea: bine ca nu am cazut din pat! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit marti aceasta frumoasa postare dar tot am cascat de 3 ori, acum a 4-a :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. stii ce nu mi-am explicat eu niciodata? de ce cand un om vede alt om cascand primul impuls pe care il primeste probabil de la creier e ala de a casaca

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai dar eu casc zilnic :| nu doar luni. Sunt pe dupa masa la scoala si obisnuiam sa ma trezesc la 8 sa invat sa imi fac teme si apucam sa ma uit si la un episod din serial, dar acum de abia ma trezesc la 9 jumate si cu cat dorm mai mult cu atat parca as dormi si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Paispe net: nu trebuie neaparat sa il vezi ci doar sa il auzi si nu te mai opresti!

    @Joanne: Eu parca cel mai mult casc luni. Poi fa-ti un program sa te trezesti in fiecare zi la aceeasi ora.

    RăspundețiȘtergere
  11. *yawning my head off* Mai căscăm şi atunci când suntem deshidrataţi, trece cu un pahar de apă :P

    RăspundețiȘtergere