E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

13 ianuarie 2011

Ghici ghicitoarea mea !!!

Am orbittttttttttt! Doamne ce stiri gasesti in unele ziare..ma rog asa numite ziare!!!
Astazi retina mea mai avea putin si se dezlipea dupa ce am citit  urmatoarea stire : NIKITA noastra, romaneasca, e acuzata ca si-a batut fata de 2 ani, in repetate randuri si ar putea fi condamnata pentru rele tratamente aplicate copilului si ar putea fi decazuta din drepturile parintesti... Halal stire!!!!!

Sa stiti ca nu mai dormeam la noapte daca nu mai aflam si eu cate ceva din mondenitile astea, mai ales despre NIKITAAA!!! 
Apropo, vreau un raport mai detaliat despre viata Nikitai, mai baga in ea ceafa de porc cu garnitura de jumari si untura pe paine? Da vreau sa stiu si cum isi batea fetita, ba mai mult vreau sa vad mai multe imagini cu Nikita, sa ii aflu povestea de viata, unde s-a nascut, unde a copilarit, pe cine a mai batut, de la cine a luat si ea bataie, vreau mai mult! Ce naiba ?! Lasati asa in umbra o asemenea personalitate? 

De fapt am inteles, mai mult va intereseaza ce face Bianca, femeia de plastic fantastic! Sau nu! Mai interesante sunt stirile cu fotbalistii care se bat prin cluburi sau fac ei pe nebunii! O da! Avem atat de mult de invatat din articolele astea incat neuronul meu e suprasolicitat si o sa moara si el in curand de atata informatie!
Nu inteleg de ce lumea chiar e interesata de stirile astea de rahat! Cum puteti fratilor sa cititi toate cacaturile scrise in asemenea ziare care se prostesc din ce in ce mai tare?
Daca nu mai cumparati normal ca or sa isi puna si ei intrebari si poate le-o mai veni mintea la cap sa scrie ceva mai uman, nu despre chilotii, implanturile si gaurile tuturor vedetismelor astora care mai topaie pe la emisiunile tv!


Si la final cireasa de tort! Mai bine zis v-am adus un copac intreg, cu tot cu radacini, pamant, livada, chiar si padurea de prin apropiere! 

























Va las pe voi sa ghiciti ce e! 
Oare un avion, o balena, un urangutan, un vapor, un munte? Chiar nu pot sa imi dau seama! 

PS: AM ORBIIIIIT!!!

5 comentarii:

  1. Waaat da faaac :))) Este o aeronava, nu, un portavion. Nu e adevarat...nu nu nu! Cred ca isi bate copilul cu bucati de ceafa de porc peste ochi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai stricato c u asta...yack,,si e inainte sa mananc

    RăspundețiȘtergere
  3. horror...m-am speriat, nu altceva. una peste alta,sunt perfect de acord cu mesajul articolului. asa-zisele ziare poate si-ar schimba viziunea si stilul daca le-ar scadea audienta. dar cum romanul e super-interesat de pseudo-vedete dezbracate, majoritatea "din plastic", de scandaluri condimentate cu chilotei minusculi si tate goale, acest tip de ziare vor prospera in continuare

    RăspundețiȘtergere
  4. @ andreea toma: stiu, din pacate trebuie sa ne suportam "fratii" care se delecteaza cu asemenea stiri, si ziarele, revistele care parca se inmultesc pe zi ce trece!

    RăspundețiȘtergere
  5. offf daca nu ar mai fi atata bagat in seama , nu ar mai avea atata publicitate si nu ne-ar mai intoxica cu prezenta...

    RăspundețiȘtergere