E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

9 ianuarie 2011

Haus-dans!!!

Acum ceva vreme, cam o luna, facusem cu raposatul meu telefon o frumoasa si interesanta poza: Mare concert, MARE!!! Din pacate inca nu am putut sa o sustrag. Pe un afis, intr-o statie de tramvai, de fapt toata statia de tramvai era umpluta de afisele alea, se anunta un mare party cu 2 oameni de seama, reprezentanti al frumosului gen de muzica de dat din burti, buci si ce mai avem in dotare, adica 2 manelisti ceva mai colorati, in mijlocul carora era si un alt domn ceva mai inchis Connect-r. S-a apucat si asta de manele? Bine, nu m-ar mira! De la rap, la dance si acum la house, ce mai e daca mai baga si-o manea! Un ban in plus!

La aceeasi statie azi, dupa o plimbare cu scop, cu EL , asteptam cu zambetul pe buze si fluturasi in stomac frumos mirositorul tramvai 34. Alte afise, normal tot cu domni distinsi care fac muzica haus-dans, erau pe alocuri putin jupuite. Cineva isi facuse de treaba cu ele! Langa o noi o babuta. Nimic deosebit pana acum. Deodata vecina din dreapta mea, si anume babuta, incepe sa harsaie, stearga, frece o punguta de afisele alea. Am ramas usor blocati, apoi ne-am revenit intelegand de fapt ce vroia ea sa faca. Ii cazuse punguta, se murdarise de mocirla ce binevoieste sa ne faca praf ghetele si blugii, iar ea incerca sa o curete! Aham!

 Fiecare are metoda lui, mai eficienta sau nu, sau mai distractiva sau nu! 

Un comentariu:

  1. Era un afis mare (de neam prost), in stanga Vali Vijelie, in dreapta Copilu` Minune si in centru CONECTAR fraltilor, ceva de vis, Asa concert mai rar :)

    Mamaie, misca-ti goalele, da din punga...

    RăspundețiȘtergere