E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

8 decembrie 2010

Cum sa le dai de lucru tinerelelor din bloc

Azi la Piatra Neamt a fost alarma mare cum ca o valiza dubioasa a fost descoperita la etajul 1 al unui bloc. Agitatie mare! Au venit politisti, jandarmi, pompieri, echipa SRI Neamt au izolat locul, au luat valiza cu pricina si au descoperit in ea dulciuri, produse cosmetice si imbracaminte.
Va dati seama ce activitate intensa au avut babutele din bloc!!! 
Daca stau si ma gandesc bine as putea sa le ajut si eu putin sa iasa din starea asta de plictiseala si amorteala pe tinerelele de la mine din bloc. La mine in schimb nu or sa se lase asa usor convinse ca nu e o bomba ascunsa in cine stie ce punguta cu cipsuri sau bomboane! Nu sunt babute oarecare! 

Cand e infundata o teava vin din usa in usa si iti expun situatia: cum ca vecina de la apart X este inundata prin scurgerea de la baie, ca s-a ars aspiratorul din cauza la apa aia, ca are niste covorase cu delfinasi care saracii sunt cam inundati si au racit din cauza ca e apa prea rece., ca dimineata miroase urat, ca... Sunt in stare sa te intrebe si cum te speli, pe unde, de cate ori pe zi, la ce ora si minut, ce sapun/sampon folosesti, daca ai scapat vreo scama mai mare pe canalizare, doar-doar sa descopere infractorul care a sugrumat coloana de apa!
Dupa zile sau saptamani de investigatie ajunge si instalatorul care da verdictul! HA! Vinovata este chiar locatara apart X!!!!!!! HIIIIIII!! Stupoare! Si cand te gandesti ca pe noi tinerii ne iau la puricat, daca am aruncat noi acolo un om intreg de s-a infundat?!

As vrea o sonerie care sa detecteze tinerelele din bloc si sa ma avertizeze in vreun fel ,sa stiu sa nu ma mai reped la usa. Intotdeauna aceeasi problema: noi suntem de vina, dar cauza problemelor ele sunt!

4 comentarii:

  1. logic ca voi sunteti de vina....cata impertinenta pe blogul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Yellow Sili? Cum si pe unde mai traiesti?
    poi noi suntem de vina ca nu avem nici o vina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Logic logic, dar mie-mi venea sa o bag cu capul in canalizare, pentru ca eu l-am platit pe instalato, sa-i desfunde ei scurgerea, cum e?

    RăspundețiȘtergere