E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

27 decembrie 2010

Cine nu are cutii de carton, sa ma caute!

Ajung acasa...intr-un final..dupa un drum de 45 de min ce a durat aproape 3 ore, reusesc sa rostoglesc gentoiul burdusit cu de toate (de la carne de porc, curcan, carnati, sorici, sunculite afumate si neafumate pana la compoturi de piersici sa iti ia greata de la atata mancare grea) reusesc sa le var in lift si ajung la 5. 

BUN! Aprind lumina de pe hol..de ce era sa ma impiedic in fata usii, cu toate alea in brate si cu rucsacul ce-mi atarna de gat ( se saturase probabil sa imi stea atarnat de spate), de NISTE CUTII DE CARTON?!

Ale mele clar nu erau, pentru ca nu era nimeni acasa si ale vecinei din fata nu prea cred, adica sigur nu!

Amabila si voioasa noastra femeie de serviciu cand vede cutii la tomberon/ghena ce face cu ele??? Le aduce la noi la usa!
 Par a avea nevoie de cutii de carton sa imi aprind focul in casa? Cred ca aduce toate cutiile pe care le gaseste pe hol sau la ghena! Chiar nu inteleg care e treaba, de unde pana unde se gandeste ea ca sunt ale noastre?

Si simt nevoia sa ma repet: Intotdeauna aceeasi problema, noi suntem de vina, dar cauza problemelor ele sunt!

Un comentariu:

  1. Erau doua cutii mari, si eu am avut acelasi instinct, sa le iau in picioare fara sa constientizez. "Cine isi cumpara lucruri mari? Aia de la 5, sigur ei!"...Ei mereu...eei, beeei...

    RăspundețiȘtergere