E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

6 aprilie 2011

Uite unde mai cresc pietrele!

Am ajuns sa ne batem joc unii de altii! Te duci la doctor sa iti scoti o masea si vezi ca iti face operatie sa iti scoata alta! Hai sa zicem ca trecem peste asta... dar sa te duci sa iti scoti apendicul si sa iti dea afara splina sau viceversa? Cum ar fi? Foarte placut si nedureros!


Ce am auzit si vazut aseara mai avea putin si ma minuna de tot! Una bucata femeie, in durerile facerii s-a duc la doctor, cica nici ea nu stia ce se intampla cu al ei corp! Femeie, ai atata burta si multe alte semne cum sa nu iti dai seama ca esti gravida?! Trecem peste asta si dam de una si mai grava! Nici doctorii care au consultat-o nu si-au dat seama! Nici doctorul de familie nu stia, toti i-au spus ca are pietre la rinichi ( era sa scriu ridichi) si ii daduse un tratament sa le elimine!

Femeia, daca o putem numi asa, s-a dus la baie sa elimine pietrele si surpriza, a eliminat una bucata piatra de 5 kg, care de fapt crescuse in uterul ei nu in rinichi, direct in wc! Partea proasta era ca bebelul era cat pe ce sa moara. 

Din pacate nu stiu ultimele noutati ale cazului, poate le stiti voi!

Voi ati avut ceva patanii pe la doctor? V-ati dus sa va operati la nas si v-a operat la picior, sau a fost uitat vreun pansament, foarfeca, pensa prin voi?

7 comentarii:

  1. Sa incepem cu inceputul... Nu o sa-ti povestesc despre experientele mele cu sistemul medical deoarece nu are rost. Tot ce pot sa-ti spun este ca foarte multi au facut efectiv experimente pe mine si presupun ca nu numai pe mine, asta avand in vedere ca mergeam si cu "pile" matusa mea fiind medic.
    Drept pentru care de vre-o 2 ani nu am mai fost nici sa-mi fac un Pap, lucru grav de altfel...
    Nu imi pot imagina cum toata lumea spune ca avem medici foarte buni care pleaca in strainatate... Unde sa plece frate macelarii astia inumani? Pai le ard aia un malpraxis de nu se vad. Sfatul meu prietenesc... daca aveti bani, chiar si pentru un furuncul, incercati sa va tratati peste granita :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai nevoie pot sa iti recomand un doctor f bun! M-a scapat de multe!
    Si eu am dat de cativa care m-au tratat asa pe experiment, dar am avut noroc la operatie, cand n-au uitat nimic in mine si mi-au scos ce trebuia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cazul asta mi-a amintit de emisiunea aia "Nu stiam ca sunt insarcinata"...greu de crezut, dar sa zicem ca unele, in nesimtirea lor, nu realizeaza ca sunt gravide. Desi in ultimele luni nu mai poti confunda miscarile copilului cu niste gaze, sunt lovituri in toata regula. Cat de grasa ai fi, daca iti da una in ficat, tot simti. Dar, nah, unele femei poate sunt mai duse cu vaca si le lipsesc notiuni elementare, mai ales o data cu inceperea vietii sexuale. Totusi, ingrozitor e ca medicii, aia care ar trebui sa fie profesionisti, nu au putut sa-si dea seama de un diagnostic atat de simplu. A mea mama de cate ori ma vede i se pare ca am burta mai mare si ma intreaba daca nu-s gravida. Acei doctori ce au invatat, daca au confundat unfat cu niste pietre la rinichi. Analize de sange nu se fac? Doamne, in ce tara traim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit si eu stirea asta intr-o stare similara cu socul. Cum s-au scos ei: femeia era obeza si prezenta nu stiu ce... deja nu mai auzeam. Cum adica obezitatea te-a impiedicat pe tine doctor cu experienta sa descoperi ca acolo nu este o tumora ci un copil. Da, asa au spus, ca femeia ar avea o tumora...

    "Mi s-a făcut o ecografie şi mi s-a spus că am pietre la rinchi şi o formaţiune neclară ce pare a fi tumoră. Abia după două ore mi-au pus o perfuzie pentru că aveam dureri mari. În jurului orei 12.00 am mers la toaletă şi imediat ce m-am aşezat copilul a ieşit, l-am văzut în vasul de toaletă."

    Cum poate fi posibil asa ceva intr-un spital???

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Andres: nu stiu in ce lume traim, dar e de rau! Dr care a consultat-o cand s-a dus la urgenta i-a spus ca e o tumora, care era de fapt capul copilului. Dar, ea, femeia, mai avea 2 sau 3 copii acasa, chiar nu stia ca e iar gravida???????

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta mi se pare si mai ciudat, serios. Adica, daca era o copila fara experienta mai ziceam... dar sunt anumite "chestiuni femeiesti" care ridica semne de intrebare. Faza este ca pana la urma tot la doctor ar fi ajuns... si la ecografie ce vedeau? O tumora...

    RăspundețiȘtergere
  7. Vedeau niste pietre la ridichi :)))

    RăspundețiȘtergere