E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

28 aprilie 2011

Ai casa-n panta?

Paleta de oameni despre care urmeaza sa vorbesc nitelus are o arie mare de acoperire...indiferenta si prostia lor e intalnita in multe medii....

Ma irita oamenii care nu stiu sa inchida usa.
Pur si simplu ei nu stiu sa o inchida. Ce ar fi de facut decat sa o lase in voia ei sa se balangane linistita. Sunt mai multe intrebari pe le care le poti pune unui astfel de om, gen: 'ai casa in panta?', 'n-ai usa la casa?'. 
Unde ii intalnim? 
- In magazine unde pe usa chiar scrie "va rog inchideti usa", ei bine, ei nu o fac. De ce? Pentru ca sunt incompetenti. 
- In farmacii: intra, cumpara aspirina si paracetamolul, in tot acest timp usa este deschisa, ies din farmacie si o trag asa in lene fara sa o inchida. Apoi vezi farmacista iesind de la ghiseu indreptandu-se spre usa, bineinteles sa o inchida.
- In casa: sa zicem ca inviti pe cineva la tine sau esti la cineva acasa unde se intampla sa se gaseasca si o astfel de persoana. Toate usile camerelor pe unde a umblat sunt deschise eventual si lumina lasata aprinsa.
- La munca. Intra in firma si trage usa in cea mai mare lene si scarba, ramanand, normal, deschisa. Si toate usile pe unde se perinda persoana respectiva sunt, cum altfel decat deschise. Nu conteaza ca este curent, ca e viscol, ca e prea cald, ce daca, usile stau deschise. 

Este asa de placut uneori sa stai in urma cuiva sa inchizi usile de iti vine sa tai mainile aluia care nu stie sa inchida usa!
Nu pot uita si categoria opusa: cei care inchid usile de nu se vad, adica le trantesc de mai au putin si le scot cu tot cu toc din tencuiala, asteptand sa se crape peretele. 

E atat de greu sa inchizi NORMAL o usa? Fara sa o lasi deschisa sa ii falfaie creierii aluia de ramane in urma ei sau fara sa ii crapi capul in urma zgomotului?

4 comentarii:

  1. :| i feel you ....deeep :))) [ ce urat suna :)) ]

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu toate usile trebuie sa stea inchise...dar unele da...pe acelea le inchid...dar in casa, sunt usi pe care uneori le vreau deschise. Preferatele mele sunt doua usi care nu se inchid bine si e musai sa le tin inchise. Numai ca nu intotdeauna ele se inchid cum trebuie, desi imi pare ca s-au inchis...si atunci sa-l vezi pe al meu reprosandu-mi ca n-am inchis bine usa...pai ce, e vina mea ca trebuie sa le trantesc de 10 ori pana se inchid. Cand eram la mama fata, aveam o problema cu ea si usa de la bucatarie...desi nu prea veneau mirosuri de acolo decat in week-end, ea avea un fix cu usa, de trebuia sa te intorci din drum sa te asiguri ca ai inchis-o si sa o asiguri si pe ea. Desi nici nu se dadea jos din pat sa verifice si nici nu avea cum sa vada ca e deschisa...simtea. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai ce citeam comentariul tau si usa a ramas deschisa, pentru ca un om anume nu stie sa inchida nici o usa, nici cand mananca, nici cand intra undeva, nici cand iese, si cred ca nici la baieeee!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La baie poate o avea motivele lui sa nu o inchida. :)))

    RăspundețiȘtergere