E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

26 aprilie 2011

Fuse, fuse si se duse!

M-a bufnit rasul ieri cand la stiri, intr-un reportaj despre cum s-au ghiftuit romanii de Paste, reporterita a facut si ea o mica gafa "romanii au consumat prea multa sare", ca si cum au stat unii si si-au turnat kilograme de sare pe gat.

Stirile au spus ca anul acesta au fost mai putini "infometati" care au sunat la 112. Doar in Bucuresti, in noaptea de Inviere au apelat 400 de persoane, numarul fiind mai mic decat in alti ani. Normal, nu mai are romanul bani sa cumpere tot si mult si sa se indoape ca in alti ani, acum a fost mai subtirel.

A fost un Paste cu stiri diverse: de la banelele urgente cu burti prea pline si dureri de ficat si alte organe, la incendii, sinucideri, crime si violuri.
Obisnuiam sa ma duc aproape in fiecare an cu mama la slujba de Inviere, dar de 3 ani zic pas. S-a pierdut tot farmecul din cauza preotilor care nu mai canta si dau lumina inca de la 23:30, cu gastile de babe barfitoare, cu grupuletele de fetite si bajeti bot-in-bot si cu berea in mana, cu tiganusii umbland la buzunarele altora sau in masini furate de prin alte tari cu manelele la maxim, cu domnisoarele cu rujul pe urechi, sumar imbracate asteptand sa duca lumina in club. Un peisaj de vis care te imbie sa stai acasa!

Ati auzit si voi de ceva cazuri interesante? Sau ati patit ceva interesant?

3 comentarii:

  1. Interesant sau nu...uite impresiile mele de la slujba de Inviere...
    http://andreeaiuliatoma.blogspot.com/2011/04/la-slujba-de-inviere.html
    Suficient ca data viitoare sa aleg o manastire...poate-poate voi gasi atmosfera dorita.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la balenele urgente :))

    A fost un Pasta suprasaturationist, asta e clar...eu asa imi amintesc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se par o blasfemie petrecerile din cluburi unde pe mese stau candelele cu lumina de la biserica, iar pe boxe se rup in dans domnisoarele dezbracate...nu am nimic cu activitatea lor, dar asocierea aceasta este total nepotrivita.

    RăspundețiȘtergere