E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

21 aprilie 2011

Teatru ieftin

Nu suntem in stare nici teatru sa jucam! Se tot vorbeste de o saptamana de imbecilii aia care nu au fost in stare sa regizeze macar un lesin. 

Da` eu nu inteleg de naiba a fost in capul lor! Minunata reporterita facea semne disperata sa lesine aia, cameramanul a filmat exact ce nu trebuia, iar baba nu stia daca poate sa se tranteasca sau nu pe jos! M-am trantit si eu pe jos, dar de ras, si apoi de durere de burta din cauza rasului.

A innebunit de tot lumea asta, mai ales babele. Ele s-au scrantit rau de tot. Si la biserica se calca pe cap pentru o ramurica, pentru o painica, nu mai zic de magazine unde mai au putin si se taie cu drujba pentru o sticla de ulei sau o floare in ghiveci. 

Mai stiam eu de unii care isi insceneaza furtul masinii sau al altui bun asigurat doar sa ia banii, dar sa ajungi sa te dai cu capul de asfalt, sa te tavalesti pe jos crezand ca rezolvi ceva, mi se pare deja mult. Cand ii vezi nu iti vine sa le dai cate una sa lesine pe bune? Nu iti vine sa faci zorba grecul pe ei? Nu ti vine sa te mai uiti nici la teveu` cand vezi numai emisiuni de tot rahatul si normal, regizate. 
Vorba lui Razvan, azi, "Daca astea in direct sunt in halul asta, regizate, ce sa mai vorbim de nenorocirile alea cu inselat, cu schimbat, cu reeducat!"

11 comentarii:

  1. Toate ca toate, dar aia cu drujba a fost maxima... Nu imi venea sa cred. Si a mai fost una tare, cand un nene lua zahar cu pumnul de pe podeaua unui supermarchet si punea direct in diplomat peste hartii si alte alea. Zaharul era raspandit pe jos in urma bataii unor babe, pentru ca era la nu stiu ce oferta fabuloasa.... :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) pe asta cu zaharul de pe jos nu o stiam! Bine ca nu il lingea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Circ, dar nici macar ala pe bune. Stirile sunt bune daca le privesti ca emisiuni de divertisment. Si asa oferta in materie de emisiuni umoristice e cam saraca din punct de vedere calitativ. Sunt penibili toti astia de care ai pomenit...si cei de la televiziune, si babele care se preteaza la chestii din astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea: pe mine nu prea ma mai distreaza nici stirile, cu toate mortile, violurile si talhariile. D-aia o iau razna babele, sa faca de toate cat mai repede sa nu le violeze cineva! :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai eu credeam ca vor sa fie violate. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Se si plang ca nu le violeaza bine.... ASTA e cea mai tare... barbatii din ziua de azi, un viol nu mai performeaza si ei ca la carte :)))) Desi nu-mi place socialul, ar trebui sa fac misto un pic pe tema asta :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam ca se si plang! :))... poi sa nu isi mai inchida usile, sa nu se mai imbrace si sa nu ne mai opuna daca vor mai bine! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. babele astea sunt date dracu. Vedete in romania: Se bat pe ulei, se bat pe zahar, se bat pe locuri in RATB, se bat la piata, lesina la manifestari si un lung papirus...

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti dai seama ce show sexy ar fi o bataie in ulei? :)))

    RăspundețiȘtergere