E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

12 aprilie 2011

Leapsa...pe cocotatea!

Am zis eu sa fug, sa mai aman, sa alea alea, dar nu s-au indurat de mine nici Andreea si nici Nucile din Casa cu Nuci. De! Am scos steagul alb si m-am apucat sa butonez si sa ma autohipnotizez, pardon autointreb...

Cand am inceput sa scriu?  Pe la 5-6 ani. Fiind stangace scriam cu litere de tipar si in oglinda, ca marele Da Vinci. Apoi in scoala ma plictiseam la bastonase si imi rupea mama foile ca le faceam strambe, iar pe blog in 2010, noiembrie.

Ce ma motiveaza sa scriu pe blog? Ideile pe care le am, uneori mai stralucite alteori mai neslefuite, si bineinteles cititorii care revin si vor sa-si piarda 5 minutele din pretiosul lor timp. ( fata zambareata care face plecaciuni :D ) 

Cum reactionez la comentarii negative? Incep sa urlu, sa plang, sa ma dau cu capul de pereti, sa alerg pe scari si sa bat in balustrada, sa arunc cu oua si rosii in trecatori, sa pun piedica babelor prin piata, sa ma stramb la copii mici.... Sa trecem si la lucruri mai serioase: daca sunt comentarii constructive, critici care au la ce sa ma ajute nu am de ce sa ma supar, dar daca sunt comentarii nefondate, jignitoare ma cam deranjeaza. Le public pe toate, oricum se trezeste cineva sa ii dea peste nas "intrusului".

Care a fost ideea initiala de la care am pornit? Poi initiala mea e I. In fine, aveam prea multe idei (eram o idioata) si ca sa ma mai usurez am zis sa le scriu undeva. Nu ca acum nu as mai avea....

Ce fel de linkuri tin in blogroll? Cele pe care le citesc. (aici nu prea am ce sa comentez)

Cum m-a schimbat pe mine blogul? Poi mi-am pus silicoane, mi-am facut 287654765 de operatii estetice ca nu cumva sa mai recunoasca lumea... ( Poate sunt putin mai sociabila, mi-am facut prieteni virtuali pe care as vrea sa ii cunosc si in realitate si poate sunt mai atenta la presa on-line.)

Ce asteptari am de la blogul meu? Sa creasca si sa se faca mare, poate sa fie si gras nu ma supar, atat timp cat nu am eu probleme cu greutatea.

Ce asteptari am eu de la cititorii / vizitatorii mei? Sa creasca si ei si sa se faca mari! Mai biblic spus "Cresteti si va inmultiti"

Acestea fiind spuse/scrise o dau si eu mai departe tuturor cititorilor! Si sa nu va faceti ca nu ati vazut ca stiu eu! Dar ca sa fiu sigura ca o sa fie cineva care imi onoreaza cererea, va invit aici, nu veti regretaaaaaaaa, pe : Razvan, Renata, Bogdan, Andrei si Glappy !!!

11 comentarii:

  1. Mi-a placut aia cu commenturile negative. La babe eu nu m-am gandit sa le pun piedica... chiar ajuta ??? Daca te calmeaza o sa incerc si eu :)))
    Si aia cu "cresteti si va inmultiti" :)) la mine ar cam fi timpul :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ce rapida ai fost...a fost ca o tema pentru acasa? :))
    Nu stiam ca Da Vinci scria in oglinda. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Casa cu Nuci: Sincer le-as pune piedica si pe scari pe la metrou, dar de...

    @Andreea: Poi tot fac proiecte pentru master si am zis sa onorez si tema!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa...uitasem...poti dormi pe burta din cauza silicoanelor? :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sub influența frazei „să nu vă faceți că nu ați văzut că știu eu!”, am preluat leapșa și am răspuns cum m-am priceput mai bine la întrebări. Răspunsurile sunt de găsit dacă sunt curioși...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea: da, ca le dau peste cap! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am retinut : nu voi posta comentarii negative :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florentin: sa inteleg ca ti la babe si nu vrei sa le pun piedica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cumva sa arunci cu oua si rosii in trecatori si mai ales ,sa nu te strambi la copii mici :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Am preluat şi eu leapşa după 9 zile. Scuze pentru întârziere! Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu-i nimic! Bine ca ai luat-o si acum!

    RăspundețiȘtergere