E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 ianuarie 2011

Animale imbracate in oameni

Nu imi plac oamenii, in special femeile, ca ele sunt principalele vinovate, care iubesc sa poarte sau macar sa aibe cel putin o haina de blana scurta sau lunga, nu conteaza prea mult marimea, conteaza mai mult sa fie blana naturala.

Macar aveti habar cate animale intra practic in hainuta voastra? Pe langa faptul ca aratati ca niste animale impaiate, uneori va imbracati total nepotrivit, si pentru nu gasiti mereu ce va place preferati sa va luati haina si cu 2 numere mai mare ca voi, sa stea ca pe gard, sa pareti si mai umflate. Dar asta nu conteaza trebuie sa aveti haina de blana!

Hai sa facem asa un mic rezumat, va spun eu cate animale sunt sacrificate din fiecare categorie pentru o haina potrivita ca marime: intre 25 si 45 de miei, 10- 20 castori, 20-30 pisici domestice, 12-15 pisici salbatice, 15-20 caini, 30-200 cincila, 5- 30 coioti, 60-400 veverite, 180-240 hermeline, 30-40 iepuri, 10-30 vidre, 10-24 vulpi,  60-70 zibeline... si lista ar putea continua...

Nu mai suntem in epoca de piatra sa ne imbracam cu pieile animalelor omorate pentru hrana. Nu suntem nici la Polul Nord. Acum ca avem la dispozitie atatea tehnologii sa ne fabricam hainele, tot in blana preferam, doar sa contribuim la omorarea atator animale? 

Sa inteleg ca blana aia sintetica, nenaturala, nu e la fel de fina, de frumoasa? Nu cade la fel de bine pe voi?
As vrea ca intr-o viata viitoare toti snobii si marii iubitori de blanuri sa fie animale, exact animalul preferat pentru o haina, si sa i se smulga blana pe viu, sa simta cum e sa mori doar sa ii faci pe plac altuia! 

Nu trebuie sa fiti toti/ toate de aceeasi parere ca mine, eu doar iubesc prea mult animalele! 
Va doresc vizionare placuta in continuare!

3 comentarii:

  1. Vai, ii urasc p-astia cu blanuri! Filmuletul asta m-a ingrozit....

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am reusit sa vad pana la capat,nu stiu care sunt mai salbatici,noi oamenii sau animalele....eticheta de sadic si ignoranti ar trebui pusa alaturi de pretul acestor haine fandosite...si acuma imi suna in minte...simplitatea aduce fericire...purcarescu virgil

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am reusit sa il vad pe tot, aproape ca mi se facuse rau, si asta nu e singurul filmulet de genu` si din pacate inca suntem undeva in epoca de piatra si nu cred ca e vina numai a celor care isi doresc blanurile, ci a tuturor, pt ca permitem asta.

    RăspundețiȘtergere