E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

16 decembrie 2010

Pentru ca ne place sa stam la coada....

Lumea e innebunita de sarbatori, nu prea pot sa spun dupa sarbatori. Observ ca pe noi Pastele, Craciunul si Revelionul ne transforma pur si simplu. Nu mai suntem in stare sa gandim, sa reactionam si cel mai rau e ca nu ne mai ramane nici rabdare si nici un pic de urma de bun simt. 
Pana si sarbatorile sunt ceva evil, din moment ce suntem asa de inraiti si indobitociti!!!! 
Toata lumea se trezeste cam pe data de 20 si pana pe 30-31 decembrie nu conteneste sa se agite. Toata lumea ramane in perioada asta fara nimic in casa si trebuie sa cumpere tot acum, daca nu, clar e sfarsitul lumii. 

Oriunde te duci sunt cozi:
-la hartie igienica ( se pare ca ne scremem mai mult in perioada asta),
-la servetele nazale ( se intelege: sezonul racelilor),
-la detergent si sapunuri ( lumea spala si se spala mai mult ca niciodata)
-la paine ( bagam coca pentru ca nu ne permitem altceva)
-la carne ( dar aici e coada doar pt vizionare, mai putin pt cumparare. Romanu` ramane fidel puiului ca alta carne: de porc, vita sau oaie e prea grea....la buzunar )
-la fructe si legume ( stai la coada la cantar pt ca in fata ta e cineva cu un carut plin de pungi si pungulite cu cate 3 mere, 2 pere, 5 morcovi, 6 rosii, 3 castraveti, 6 portocale si as putea continua...)
-la haine si lenjerii reduse 
-la jucarii ( se intelege vine Mosu` pentru copiii cuminti )
-la faina ( unele gospodine mai fac cozonaci de casa si nu apeleaza la toate prostiile uscate romanesti sau italienesti)
-la zahar ( vb tatalui meu = pentru biscoacare= prajituri )
-la seminte ( desertul preferat al romanului )
-la bere si vin ( doar de: trebuie sa consumam cantitati insemnate sa simtim ca a fost sarbatoare)
-la dulciuri ( cele mai cautate sunt figurinele de ciocolata = mosi, globulete, iepurasi )
-la electrocasnice ( toata lumea cumpara frigidere, masini de spalat, televizoare, cuptoare si etc...trebuie sa recunosc ca anul acesta, coada este ceva mai mica , dar nu neinsemnata )

Cum se face ce tot ce avem in casa se termina, strica, rupe, sparge chiar acum??? Sigur e ceva evil! 
Hai sa zicem ca a sta la coada nu e chiar asa de rau, dar sa te mai impingi, sa calci in picioare tot ce poti, sa injuri, sa te strambi si sa te uiti urat  as putea spune ca e chiar fabulos de placut!
Detest sa ies din casa in zilele astea, prefer sa ies o data si bine, cumpar tot ce am nevoie lunar, ma strecor printre turbati, platesc ( asta cand nu stau si acolo la coada) si o tai acasa.

Zici ca in perioada asta fiecare isi injecteaza o doza de nebunie, de draci, de prostie, de idiotenie, doar- doar sa reziste maratonului frenetic de a face mii si mii de cumparaturi idioate!

Va doresc cumparaturi placute! Hypermarketurile or sa aiba grija de linistea si banii dumneavoastra! 

Un comentariu:

  1. Da, mai ales la Hartie igienica si la mezeluri sau carnuri. pana la urma chestiile sunt in relatie directa, nu ? Like like like.

    RăspundețiȘtergere