E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

11 decembrie 2010

Evil things ( part IV )

De la o vreme au inceput sa ma enerveze rau de tot genu` ala de oameni care nu au altceva de facut decat sa copieze...nu ma refer la examene sau la teste, ci sa copieze de la altii cam ce cred ei ca e frumos si ca le-ar sta si lor bine. Poate fi vorba fie numai de cateva expresii, fraze, obiceiuri, pana la felul de a se imbraca, incalta, vopsi si mai stiu eu ce mai pot ei copia!

Trebuie sa recunoastem ca mai toti in copilarie vroiam sa fim ca cineva, aveam noi pe undeva un idol, caruia incercam sa ii copiem anumite gesturi, figuri sau macar sa incercam sa ne imbracam si sa ne purtam ca el, chiar daca nu ne iesea mai deloc. In fine eram copii si incercam sa parem altfel, incercam sa ne gasim identitatea inca de pe atunci!

Dar ce mai zici despre persoanele pe care putem sa le consideram adulte, nu datorita purtarii lor ci a varstei, si ele inca mai copiaza! Copiaza de la culoare parului, la tipuri de haine, la felul de a se  aranja, a merge, imprumuta idei care nu sunt ale lor si in care nu cred, de fapt nici nu au habar ce inseamna, fac tot felul de lucruri pentru ca li se pare ca sunt cool asa!  Lansezi o idee, un fel de plan de viitor, sau ceva ce ti-ai dori sa faci in urmatoarele zile sau luni, impartasesti cu persoana respectiva cateva impresii, ii spui ce inseamna pentru tine planul respectiv si descoperi cu stupoare ca peste cateva saptamani ideile tale de fapt "erau" in primul rand ale pers respective. Copiaza ceva ce pana atunci nici macar nu auzise si pur si simplu iti spune cum ca ti-a luat-o inainte!!!

Prietene nu e vorba de nici o competitie! E vorba doar de prostia ta si ca nu esti in stare sa ai ceva original in ceea ce faci si mai ales in ceea ce esti! Nu esti decat o copie la xerox, si una total nereusita a ideilor altor oameni! Pot spune ca esti chiar un mutant!


Mai jos un clipulet care sa va delecteze in continuare! 



Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

2 comentarii:

  1. Am impresia ca articolul asta este scris de mine, acid, pornit, razvratit, exact cum trebuie sa arate un articol de pe blog, articol in care impartasesti cu cei ca tine impresii despre cei "romani". Bravo!

    RăspundețiȘtergere