E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

2 decembrie 2010

Evil things (part III)

Esti in criza de timp sau trebuie sa platesti ceva, sa zicem la banca sau undeva la un ghiseu unde chiar nu are sa iti dea rest, sau cobori din taxi si nu are sa iti dea restul, iesi repede si te duci la cel mai apropiat magazim sa schimbi o hartie de 50 de lei sau de 100lei. Vanzatoarea iti spune ca nu are, ridica din umeri, ridici si tu, pui moaca de om oropsit si intri in magazinul alaturat. La fel, aceeasi poveste. Nu are sa iti schimbe!

Cu toate ca nu ai nevoie de cumparaturi iei totusi ceva, iti incerci norocul si asa! Si cumperi dupa caz: o guma, un pachet de biscuiti, o punga de chipsuri, o sticla de apa/suc si atunci vanzatoarea descopera cu stupoare ca are rest! Nu poti sa zici nimic,  te serveste si iti schimba  banii ca pana la urma de asta aveai nevoie!

Te pricopsesti si cu o punga/sticla de ceva, dar stii ca ai rezolvat treaba!
E cumva asta o politica a magazinelor? Le e frica sa schimbe ca nu cumva sa te duci cu banii schimbati la concurenta si sa iei de acolo sticla de suc cand foarte bine o puteai lua de la el daca aveai nevoie?! As intelege daca ar venit 100 de persoane pe zi sa faca acelasi lucru, dar cand deschide casa de marcat si vezi ca are atunci cum zice ca nu are? Poti sa ii spui "Minti! Am vazut ca ai! Schimba-mi banii!! " ? Am incercat asta si vorbind extrem de politicos, aproape milogind si invers cu nesimtire, nici un rezultat.


Si sa continui in aceeasi nota, trebuie sa adaug ceva ...Si mie imi pare rau ca te doare pe tine de mine!

Un comentariu:

  1. "Moaca de oropsit" :))
    Eu chiar am sugerat anumitor vanzatoare sa puna un afis in geam: "Nu schimbam bani! Veniti cu bani ficsi!" :)

    Continuarea, la mine...imediat!

    RăspundețiȘtergere