E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 mai 2012

Spiridușul din casa mea

Noi avem în casă, pe lângă o șoricică grasă, un spiriduș... Treaba e că pe spiridușul ăsta eu nu l-am văzut niciodată, Răzvan mi-a zis de el, când l-am întrebat cine a făcut patul.
Din când în când, spiridușul ne mai face o vizită, nu știm niciodată când vine, nu ne anunță, nu ne lasă bilețele sau felicitări. Nici măcar nu ne face prăjituri. Știm însă că a fost la noi după ce vedem patul făcut.


S-a întâmplat o dată, dar doar o dată să calce toate rufele, nu știu de unde a avut atâta voință și forță. Apoi am descoperit că se mai dă huța huța pe țevi, dar bineînțeles tot atunci când nu suntem noi acasă. Cum intru în casă se întâmplă să mai descopăr o țeavă spartă sau fisurată, un apometru defect, un cot spart sau o garnitură lipsă. Cred că vrea să facă o colecție cu ele...

Mai nou spiridușul vine cam des, dar tot atunci când nu suntem acasă. Nici nu vă trece prin cap ce face el în lipsa noastră! Face baie! Toată ziua stă în cadă, cu spume cred, cu sare și lumânări. E romantic! Nu îmi dau seama cum de e așa de murdar sau dacă îi place să stea tot timpul sub duș. Poate nu e singur, că altfel nu îmi explic cum dracu din tot blocul, noi doi, la o garsonieră plătim mai mult la întreținere decât o familie cu 4 persoane la un apart cu 3 camere!

UPDATE: ieri a tăiat firul de la internet

Un comentariu:

  1. Uneori da televizorul pe Mute, alte ori lasa apa curgand, o nebunie.
    Macar de-ar da si el cu mop-ul sau cu aspiratorul :)

    RăspundețiȘtergere