E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

5 mai 2011

Nebuna dupa si de carti!

Ieri am fost la targul de carte Kilipirim de la galeria Dalles. Mai intai ne-am ratacit putin prin librarie si ne-au uimit preturile mari ale cartilor, dar intrand in targ ne-a revenit zambetul pe buze si inima la loc. 

Imi venea sa ma duc la toti si le iau toate cartile de pe tarabe. Oferte foarte bune am gasit la Nemira, Polirom, Humanitas si Trei. Sa fiti atenti ca Nemira are 2 standuri, unul pe dreapta aproape de intrare, iar cel de-al doilea undeva prin spate, unde au zis ei ca tin carti direct din depozit la preturi mult mai mici.

Cum noi suntem fani ai horror-ului, thriller-ului si suspansului ne-am luat cartile preferate si am plecat mai mult decat fericiti, adaugand pe lista si in biblioteca, alte 7 carti.
Ne gandim sa mai dam o tura astazi, sunt curioasa daca cei de la Nemira se tin de cuvant, adica sa schimbe lotul de carti in fiecare zi.

Voi ce gen preferati? La ce editura va gasiti cartile preferate? 

PS: Stiu ca am zis ca va scriu cateva recomandari, am vreo 5 de facut, dar nu imi gasesc destul timp. 

PPS: Nu uitati ca mai e putin pana la finalul concursului asa ca trimiteti recomandari!

13 comentarii:

  1. Ah!..acum mor si mai mult de nerabdare sa ajung pe acolo...ploaia asta...Stau ca pe ace! Multumesc de indicatii...Nemira e una din preferatele mele...adica are carti foarte interesante...pentru mine...suspansul e pe locul intai, dar si alte genuri imi fac cu ochiul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaa...am uitat...e aglomeratie pe-acolo? Ca eu trebuie sa merg si cu pruncul din dotare si nu prea agreaza imbulzeala...dar totusi...la carti nu cred ca se inghesuie lumea ca la mici si bere, nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Este destul de aglomerat, dar sunt foarte multi care doar se uita. Nu se calca lumea pe cap, dar sunt destui care se chiorasc pe la standuri. Tinand cont ca eu am fost la 18:30 si atunci toata lumea termina munca, cred ca mai devreme e mai liber.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu voi merge dimineata...sa am destul timp sa ajung...seara, dupa trezirea fetitei, as ajunge aproape de inchidere.

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa mergem si noi maine dimineata. Multumim de info ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ca nu si "din" mi s-ar fi parut ciudat :P
    La un trag dinasta am ajuns o singura data de unde m-am ales cu Ghidul Nesimtitului de Radu Paraschivescu( pe undeva de inteles). Mai comod mi s-ar parea un kindle dar face totusi prea putine si nici nu stiu cate carti in romana se gasesc de cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  7. targ" nu recitesc niciodata ce scriu

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca te plictisesti poti sa iesi la o plimbare, vad ca azi a iesit si soarele la plimbare (il vad cum topaie) si iti arunci putin ochii pe acolo, asta daca esti cetitor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Treaba e ca acum nu sunt in Bucuresti iar la mine acasa cele mai probabile targuri sunt alea de carti de joc

    RăspundețiȘtergere
  10. Na ca am fost si eu...si mi-am luat sa-mi ajunga...poate prelungesti concursul pana la Craciun, sa am eu timp sa le citesc pe toate:))) (era o gluma). Vreo 17 carti mi s-au lipit de mana, plus una pentru bebe...am scris pe blog impresiile mele, nu vreau sa ma repet, dar sunt fericita! :))))) (asta s-a vrut a fi un zambet maaareee)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Andreea: vezi ca ti s-a lipit rujul de urechi! Ma bucur, azi mai dau si eu o tura! Las ca pana atunci mai bag eu alt concurs!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si pe cand recomandarile alea? Hai, macar una. :)

    RăspundețiȘtergere