E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 aprilie 2011

Suntem specialisti in orice!

Ma enerveaza toti astia care de abia au citit titlul unor carti si se cred mari economisti, politicieni, psihologi sau cine stie ce doctori in diverse.
Citim si noi presa nu e nevoie sa scrieti acelasi lucruri. E usor sa dai copy-paste. Daca citesti ceva si iti place extraordinar de mult, macar incearca sa reformulezi stirea intr-un mod inedit, nu sa imi spui ce au scris altii si ce am citit in alte ziare. E inutil. 
Mi se pare penibil sa te bagi in discutii despre politica si sa nu stii macar despre ce e vorba.


Si alta treaba ce ma sacaie! Daca tot vrei sa comentezi citeste ( te rog) mai intai sa stii si tu despre ce e vorba! Nu te baga sa dai sfaturi si sa critici pe toata lumea cand tu nu ai habar despre ce se tot discuta. 


A nu se intelege ca nu accept si critici din partea voastra, dar sa fie la subiect, nu sa ne trezim ca vorbim despre ciorba cand am scris despre masini! 

4 comentarii:

  1. Bine, bine! Dar daca ar fi pe bune specialicizarea asta "normala", nu ar mai fi specialisti. La noi, specialist este cel care stie titlul si prefata, si vorbesc la modul general, extrapolat. De-aia sunt asa multi, pentru ca multi stiu cate ceva, cam cu ce se mananca, dar nu esenta. Pe mine ma distreaza de mor super specialistii astia de pojghita de gheata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, e cam plin la noi de astfel de specialisti polivalenti. Indiferent de natura subiectului, se vor gasi mereu indivizi care se cred calificati sa-si dea cu parerea...si nu pe blogurile personale, ci in presa, ca altfel n-are farmec.

    RăspundețiȘtergere