E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

4 aprilie 2011

Ignore!

De ce permitem sa ni se rada in nas? De ce trebuie lasate anumite persoane sa creada ca au preluat controlul?
De ce vezi pe strada in masini scumpe toti ratatii? Au meritat ei oare toata rasplata aia? Poi pentru ce dracu au fost rasplatiti? Ca nu stiau sa scrie corect gramatical, nu stiau nici macar sa desparta in silabe ce sa mai zic de niste calcule elementare? De ce sunt pupate si rasfatate toate gastele?


Unii au tupeul ca atunci cand te intalnesti cu ei pe strada sa isi ridice in slavi creierul lor magnific, ca ei stiu, ca ei fac, ca ei dreg. Mars! Tu nici nu stii sa numeri pana la 10!

Te revolti, te enervezi incerci sa iti expui punctul de vedere si tot degeaba, ca ei nu au cum si cu ce sa priceapa! Problema nu e numai de la ei ci de la cine ii sustine si ii tot baga in seama... Si ce ar trebui sa facem sa stam sa punem etichete pe fiecare: prost, tampit, cretin, batut in cap, dobitoc sa stim de cine ne ferim? Sa ne enervam in continuare ca merge treaba cu prost sa fii noroc ca esti?!

Uneori cred ca sunt mai multe uscaturi decat astia copti si ca imi racesc gura, gandurile pe cine nu trebuie! Daca esti prost, prost ramai, ca eu nu ma mai chinui sa te bag in seama....

"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisiunea noastra"

7 comentarii:

  1. Eu zic ca e vorba de sistemul de valori. Chestia cu scrisul nu era valabila cu 1000 ani inainte, caci cei care aveau succes in societate nu erau intelectualii, ci cei care dadeau mai bine cu sabia, ghioaga etc.

    Acum au succes in societate cei care dau bine cu banul.

    Oamenii nu-si doresc, in general, sa fie destepti, ci doar sa aiba succes. Mai sunt o parte neinsemnata de oameni care isi doresc sa aiba succes fiind destepti, dar nu prea reusesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima parte cam asa era! Din fericire pentru mine am cunoscut multi oameni care sunt destepti si vor sa aiba si succes, dar bineinteles am cunoscut si opusul.
    Totul tine de a fi omul potrivit la locul si timpul potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stim noi sa le apreciem valoarea, mai. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eleanor Roosevelt: "Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisiunea noastra", un citat incredibil ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Joanne: Bine ai venit oficial si printre comentatori! Si da, ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere