E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

17 martie 2011

Urmarirea online

          Iar ma amuz pe seama articolelor... aruncati si voi un ochi p`aici. Cica femeile isi urmaresc fostii iubiti pe internet! Si din cate am cunoscut (femei) tind sa cred ca este ceva adevarat pe aici! Sunt persoane care stau cu ochii la tot ce misca pe net cum stau vecinele mele cu ochii pe vizor cand aud ceva miscare prin bloc!


          Parca imi si imaginez un cuplu, amandoi avand conturi pe feis, haifaiv si alte retele stand fiecare in fata calculatorului cautand probe...adica nod in papura! Dupa cum reiese din studiile alea femeile sunt capul rautatilor, adica ele sunt geloasele, barbatii vazandu-si de treaba lor. Partea feminina de mai sus ia la puricat toata lista de prieteni dar mai ales prietene ale iubitului ei. Analizeaza pozele, comentariile, zambetele tot ce poate fi folosit la dosar. Nu se multumeste cu atat trebuie sa intre si pe adresa de mail, pe mess sa vada cine ar putea sa il contacteze pe mult ravnitul ei. Citeste mail-uri primite cu mult inainte sa inceapa relatia lor, isi face o lista cu mici descrieri la fiecare sa ii fie mai usor cand ca va trebui sa dea cartile pe fata. 
Stabileste gradul de apropiere intre el si restul "pipitelor", descopera fostele prietene, cauta sa vada cum au fost relatiile, cum s-a purtat cu ele, unde a fost, cat a fost, cu cine ieseau, poate mai au vreun punct comun si nu stie ea....Doamne cata munca, atata truda doar sa fie si ea putin fericita...sa se simta si ea putin.."unica"! 

           Din cauza la atata paranoia bineinteles ca multe cupluri ajung sa se desparta doar pentru copilarii, doar pentru ca au citit ei nu stiu ce replica aruncata aiurea pe mess sau chat. Dar sa nu credeti ca investigatia se termina aici, NU! Ea inca mai cauta, mai rascoleste...Vrea acum sa stie motivele ascunse ale despartirii, iar daca este implicata o alta parte feminina in asta decizie cu siguranta i se va face arborele genealogic, cv-ul, se va stii care ii sunt prietenii, ce locuri frecventeaza, ce mananca, de unde isi face cumparaturile, unde sta, cu ce se ocupa ea sau parintii, tot, nimic nu va scapa. 
          Apoi o sa inceapa compararea "Ce are aia si eu nu?", "De ce a ales-o pe aia si nu pe mine?", de ce? si iar de ce?... 

         Am obosit si eu incercand sa gandesc putin ca astfel de femei, doamne cata truda, cata bataie intre neuroni trebuie sa fie la ea in cap! In loc sa va faceti atatea scenarii si sa cititi toate prostiile de articole, treceti peste! Fiecare om este liber sa aiba prieteni, amici, cunoscuti, colegi! 

        Acum nu stiu daca toata treaba asta se potriveste si barbatilor. Ati cunoscut si voi astfel de oameni?

26 de comentarii:

  1. Ioana ai ajuns la un subiect fierbinte rau :)) Nu conteaza sexul, toata lumea face asta. Toata lumea care nu are o relatie de cativa ani deja consolidata, vreau sa spun. O sa fi uimita ca si barbatii au o minte la fel de "bolnava" ca a femeilor cand vine vorba de scormonit si urmarit. La o cafea, vre-o data, o sa-ti povestesc ce am facut si ce am patit la capitolul "stalking". O sa-ti placa, garantat :))

    RăspundețiȘtergere
  2. UUUU de abia astept!! SI povestioara dar mai ales cafeaua! Poate stabilim noi, astia care ne vorbim mai des....
    Si eu am cunoscut persoane de genul, dar nu erau disperate...rau

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaaa hai sa stabilim deabea astept, yupiiiii :)) lanseaza invitatia intr-un articol, hai sa facem o leapse pe bloguri si sa sugeram o zi si o ora, o activitate si cateva subiecte de conversatie/ o sa fie funn :)) Putem invita chiar si cititorii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Astea sunt femei desptepte, aduna dovezi si apoi i le trantesc domnului in fata. :)) Alea mai putin destepte la prima banuiala ii dau cu tigaia in cap si apoi pleaca la mamele lor. :))

    Serios vorbind acum, am intalnit si barbati, actionand insa nu doar din gelozie, ci pentru a se razbuna.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Casa Cu Nuci: lansez saptamana asta o invitatie la cafea, valabila pt toata lumea! Foarte bine gandit!

    @ Andreea: Poi cred ca si mamele sunt de vina pentru paranoia lor. Uneori curiozitatea te transforma prea mult

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andreea: Barbatii, nu stiu cata gelozie sau dragoste sunt capabili sa simta dar orgoliul le conduce viata, universul si existenta. Cred ca vor cu orice pret sa dovedeasca ca au dreptate atunci cand banuie cate ceva.
    Femeile au in schimb un al n-spelea simt care le sopteste ca ceva se intampla. Eu zic ca nimeni nu scormone fara un motiv cat de mic. Ca a intaziat o zi de la munca, ca isi tine tel pe silentios, ca a primit un mesaj in mijlocul noptii, ceea ce decalsaza nebunia poate fi oricare din motivele astea

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Casa Cu Nuci: Uneori nici nu e nevoie sa existe vreun motiv. Merge si asa, de verificare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si barbatii ce, ma? barbatii nu fac asa ceva...adica "Barbatii" (ca la dictionar).

    Eu cu Ioana ne amuzam foarte tare intr-o vreme pe seama mesajelor primite de ea de la "Machomeni" pe facebook, dar mai ales haifaiv.

    Tin minte ca o intreba cineva odata intr-un mesaj daca o poate pupa, si Ioana i-a zis ca nu, dar ca ma poate pupa pe mine :)) el, pe mine...ceva de genul "nu, dar il poti pupa pe prietenul meu!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai sa fim ingaduitori privind cuplurile...da` sa stai sa cauti despre fosti/foste... cu ce te ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei nu fac asa ceva barbatii @Razvan... eu, me, myself and I am vazut cel putin 4-5 masini de-a lungul timpului trecand pe la 12 noaptea sau mai tarziu prin fata blocului verificand ca masina mea e sau nu e la locul ei... Stiu persoane care verifica zilnic activitatea pe FB si la fiecare like pe care il dai te suna sa te intrebe cine e ala si ce treaba ai cu el. Barbati care verifica zilnic telefoanele partenerei sa vada pe cine a mai sunat cine a mai sunat si ce mesaje a mai primit si trimis... Si povestea continua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nasoala treaba. Nu as putea sta cu cineva de genul.. Valeu cred ca as turba!

    RăspundețiȘtergere
  12. De maine ma apuc si eu de astfel de practici, uite asa, ce eu sa nu fiu in rand cu lumea? Telefonul la control, emailul, tooooot :)

    Eu glumeam, cu barbatii. Sincer cred ca sunt mult mai "preocupati" cu astfel de practici decat femeile....

    RăspundețiȘtergere
  13. În cazul unor relații în fază incipientă, cred că e vorba de nesiguranță. În cazul unora cu vechime, de neîncredere. Sigur că acestor două sentimente li se adaugă, probabil, multe altele, dar la fel de negative. Urâte practici, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mama, ce dezbateri aprinse pe aici! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. @Renata: sunt de aceeasi parere cu tine!

    @Andreea: Subiect controversat! :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo de asta...acum in metrou langa mine discutau 2 dame, una mai nemultumita ca cealalta de barbatii de langa ele: ca nu le suna mai des ziua si nu prea le baga in seama.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si daca le-ar suna mai mult iar n-ar fi bine :))

    RăspundețiȘtergere
  18. DA :))) Si mai ziceau de o colega a lor..adica erau invidioase, ca pe aia o suna mereu chiar daca individul in cauza e foarte ocupat.

    RăspundețiȘtergere
  19. De maine o sa te sun din 10 in zece minute sa te verific, oricum emailul ti-l voi verifica in fiecare seara, telefonul de 2 ori pe zi, dimineata si seara, pe facebook ma voi uita din ora in ora. Sunt si eu modern? :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. asa este! stiu pe unii care au divortat din cauza mess-ului. nu e de gluma cu treburile astea. mai ieftin scapi cand esti prins in fapt...:)

    RăspundețiȘtergere
  21. da..atunci scapi doar cu tigaia! :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Lasa ca isi termina pana la urma minutele si nu te mai poate suna. :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce sa ma sune...lucram in birouri diferite, asta e toata distanta care ne desparte!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. :)) si sa se oftice cand o tipa ii face un compliment prietenului ei,cred ca e la fel si in cazul baietilor,sunt tipi destul de gelosi,asta inseamna ca nu exisata incredere in acele cupluri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa stii ca sunt asemenea femei si inca multe... am intalnit si eu. Sunt normale. Dar sunt printre noi. Vor control total, maniace, ce sa zic?! Mi se pare asa o risipa de energie... ufff!

    Andres

    RăspundețiȘtergere