E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

28 decembrie 2010

2 la pret de 1

V-ati saturat de tantari, muste, gandaci, sobolani care va invadeaza casa??? 

Cam asa incepe o reclama daca pot sa ii spun asa la Teleshopping (nu stiu cine dracu` m-a pus sa ascult tampeniile alea, ziceai ca eram sedata. Apropo cred ca astfel de reclame au o anumita frecventa si o iei putin razna de tot asculti si nu iti dai seama!) Sa revenim cu picioarele in botosi! Frate, daca a ta casa e plina de toate orataniile enumerate mai sus inseamna ca ori stai undeva printr-o cocina ori nu esti om!!!!  Cum sa ai casa plina de gandaci, soareci si sobolani?! Poate doar sa fi crescator de sobolani, iar tantarii, mustele si gandacii ii cresti pentru furajarea soriceilor!

27 decembrie 2010

Pentru ca ne place sa scriem si sa citim...

Mi-am dat seama ca mai am un motiv pentru care ma cam stresez in preajma sarbatorilor pe langa statul la coada si anume: primirea miilor de mesaje cu urari de Craciun. Sa nu intelegeti ca nu imi place Craciunul sau ca nu imi place sa urez prietenilor atunci cand e cazul, dar repet DOAR atunci cand e cazul!
De Craciunul asta m-am chinuit sa ma impart in 2, pana la urma mi-a reusit si fara sa folosesc vreo ustensila de taiat!

Cine nu are cutii de carton, sa ma caute!

Ajung acasa...intr-un final..dupa un drum de 45 de min ce a durat aproape 3 ore, reusesc sa rostoglesc gentoiul burdusit cu de toate (de la carne de porc, curcan, carnati, sorici, sunculite afumate si neafumate pana la compoturi de piersici sa iti ia greata de la atata mancare grea) reusesc sa le var in lift si ajung la 5. 

BUN! Aprind lumina de pe hol..de ce era sa ma impiedic in fata usii, cu toate alea in brate si cu rucsacul ce-mi atarna de gat ( se saturase probabil sa imi stea atarnat de spate), de NISTE CUTII DE CARTON?!

23 decembrie 2010

A se consuma inainte de data inscriptionata pe....frunte

-Buna ziua, IIIIIII este numele meu, cu ce va pot ajuta?
-Buna ziua, as dori sa vorbesc cu Dl X, daca este VALABIL!
(liniste, ma bufneste rasul, fac legatura colegului valabil)

Cum sa intrebi de o persoana daca este VALABILA??

21 decembrie 2010

Da...None!

Ha! Ce bine imi pare ca au fost interzise si amendate reclamele la Danone!!! Dar fericirea asta nu se intampla la noi ci aici !
Prea sunt pline...de rahat...ma scuzati trebuia sa zic de lapte fake! 
Chiar vorbeam saptamana trecuta despre smantana Danone! 

20 decembrie 2010

Record de trecut in almanahe

Decat sa asculti stirile la radio intr-o zi de duminica mai bine il pui pe vecinu` de vis-a-vis sa puna manele! Nu mai e problema acum, e iarna, inchizi geamurile si nu le mai auzi asa bine!
Ieri dupa o frumoasa plimbare de interes prin Bucurestiul nostru mocirlos, cu soare si ger de iti ingheta zambetul pe fata, mi-am sacrificat veritabilul meu timp si am profitat de un pui scos la bronzat, l-am batjocorit putin si aruncat in oala.
Sa nu ne plictisim in bucatarie am aprins radio-ul! So far so good! Nu stiu pe ce post era, in fine ma saturasem de behaiturile vedetelor noastre, am zis sa mai aflam si noi ce se mai intampla prin tara/lume.
S-au chinuit niste reporteri impreuna cu prezentatoarea sa spuna o amarata de stire, de fapt un rahat de stire cam o ora si ceva pana nu am mai rezistat si am oprit tot.

16 decembrie 2010

Din categoria: Tara arde si baba se piaptana

"Mi l-am procurat singur, asa incat Mosul nu a venit nici in avans, nici in alt fel. Mi-am cumparat, ca orice roman, un ipad, care are dorinta sa lucreze pe o asemenea formula de lucru", a raspuns Emil Boc atunci cand a fost intrebat daca iPad-ul este cadou de la Mos Craciun.
  Si ca sa se scoata asa cum trebuie face o comparatie cu un laptop: "In primul rand, dimensiunea este mult mai mica, in al doilea rand imi permite sa iau toate datele si sa mi le salvez si sa nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutatoare. Nu in ultimul rand, pot avea o comunicare online cu ministrii, avand in vedere ca viteza de internet este foarte buna"
Ce deducem de aici?? Ca:

Ce e rosu si vine regulat?

Daca nu crezi in Mos Craciun, poate ar trebui sa-ti schimbi parerea! In fiecare an, barbosul acela cu burta si imbracat in costum rosu a reusit sa faca afaceri de miliarde de euro. 
Fiecare dintre noi spera sa primeasca ceva. In vreme ce companiile se intrec in cat mai multe motive pentru a te convinge sa cumperi de la ei, Mos Craciun iti spune un singur lucru: "Fii copil cuminte sau poti sa speri in continuare!".

Pentru ca ne place sa stam la coada....

Lumea e innebunita de sarbatori, nu prea pot sa spun dupa sarbatori. Observ ca pe noi Pastele, Craciunul si Revelionul ne transforma pur si simplu. Nu mai suntem in stare sa gandim, sa reactionam si cel mai rau e ca nu ne mai ramane nici rabdare si nici un pic de urma de bun simt. 
Pana si sarbatorile sunt ceva evil, din moment ce suntem asa de inraiti si indobitociti!!!! 
Toata lumea se trezeste cam pe data de 20 si pana pe 30-31 decembrie nu conteneste sa se agite. Toata lumea ramane in perioada asta fara nimic in casa si trebuie sa cumpere tot acum, daca nu, clar e sfarsitul lumii. 

11 decembrie 2010

O scrisoare....pierduta

Ce frumos era pe vremea cand credeai in Mos! Pe bune, de abia asteptam luna decembrie sa nu mai zic in special serile de 5, 24 si chiar 25 decembrie, ca la mine Mos Craciun venea de 2 ori ...adica 2 zile la rand (asta inseamna sa fi singur la parinti) !
Am crezut pana in clasa a 4-a in Mos, dar nu imi pare rau, cred ca m-am bucurat mai mult ca altii de misterul cadourilor!

 Si acum sa vedeti de ce nu va aduce Mosu` cadoul preferat !

Evil things ( part IV )

De la o vreme au inceput sa ma enerveze rau de tot genu` ala de oameni care nu au altceva de facut decat sa copieze...nu ma refer la examene sau la teste, ci sa copieze de la altii cam ce cred ei ca e frumos si ca le-ar sta si lor bine. Poate fi vorba fie numai de cateva expresii, fraze, obiceiuri, pana la felul de a se imbraca, incalta, vopsi si mai stiu eu ce mai pot ei copia!

8 decembrie 2010

Cum sa le dai de lucru tinerelelor din bloc

Azi la Piatra Neamt a fost alarma mare cum ca o valiza dubioasa a fost descoperita la etajul 1 al unui bloc. Agitatie mare! Au venit politisti, jandarmi, pompieri, echipa SRI Neamt au izolat locul, au luat valiza cu pricina si au descoperit in ea dulciuri, produse cosmetice si imbracaminte.
Va dati seama ce activitate intensa au avut babutele din bloc!!! 
Daca stau si ma gandesc bine as putea sa le ajut si eu putin sa iasa din starea asta de plictiseala si amorteala pe tinerelele de la mine din bloc. La mine in schimb nu or sa se lase asa usor convinse ca nu e o bomba ascunsa in cine stie ce punguta cu cipsuri sau bomboane! Nu sunt babute oarecare! 

7 decembrie 2010

Mosu` Dansaretu`

Ca..ca..cadou inainte de Mos :)))


Miorita laie, laie bucalaie

M-am convins, romanu` vrea sa faca afacere cu orice daca se poate si profitul, adica mai pe romaneste, BANUL, sa iasa cat de repede se poate, preferabil intr-o ora, hai o saptamana, cel mai mult o luna! Daca nu merge si nu iese asa de repede, se plictiseste si in cel mai bun caz se reprofileaza, pleaca in afara sau din lipsa de materie cenusie abandoneaza tot si vinde.

Hai sa licitam si noi ceva!

Tocmai am citit un articol despre chilotii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ca vor fi scosi la licitatie de aceeasi companie care acum cativa ani a licitat si o pereche de indispensabili purtati de regina Victoria si se spera ca dupa urma chilotilor sa se stranga cam 9000 de dolari!!! Doamne fereste!
Romanii cum nu puteau sa se lase mai prejos au facut si ei ceva asemanator. Jandarmeria Brasov a scos la licitatie echipamentul fostilor militari in termen si anume: batiste, chiloti, curele, izmene, pulover, umerase si prosoape. Bineinteles vanzarea a fost un esec.

2 decembrie 2010

Evil things (part III)

Esti in criza de timp sau trebuie sa platesti ceva, sa zicem la banca sau undeva la un ghiseu unde chiar nu are sa iti dea rest, sau cobori din taxi si nu are sa iti dea restul, iesi repede si te duci la cel mai apropiat magazim sa schimbi o hartie de 50 de lei sau de 100lei. Vanzatoarea iti spune ca nu are, ridica din umeri, ridici si tu, pui moaca de om oropsit si intri in magazinul alaturat. La fel, aceeasi poveste. Nu are sa iti schimbe!

Cu toate ca nu ai nevoie de cumparaturi iei totusi ceva, iti incerci norocul si asa! Si cumperi dupa caz: o guma, un pachet de biscuiti, o punga de chipsuri, o sticla de apa/suc si atunci vanzatoarea descopera cu stupoare ca are rest! Nu poti sa zici nimic,  te serveste si iti schimba  banii ca pana la urma de asta aveai nevoie!

1 decembrie 2010

Da` parada? Parada unde e?

Nici macar azi nu avem parte de o zi "frumoasa" atat meteorologic dar si la tv, radio si s.a.m.d.
Dupa ce ca am avut anul asta putine zile libere de la stat,  marele 1 Decembrie a picat miercuri, in fine asta e un  mizilic pe langa faptul ca de iesit din casa nu iesi, ca nu poti sa te plimbi, poate doar sa te duci sa stai in fumul vreunui restaurant/bar/pub.