E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

26 martie 2012

Vrei să ai succes la femei?

Poate nu mă crezi, dar până la sfârşitul articolului vei învaţa cum să reuşeşti! Aşa că, citeşte cu atenţie!
Te-am prins?
Îmi place mă distrez pe seama căutărilor pe google. Din câte am văzut şi în librării şi mai ales pe internet poţi găsi o grămadă de cărţi şi tratate cum poţi reuşi: la mate, în vânzări, în pat, cu iubita, în căsnicie şi să nu uit principalul subiect în viaţă. 

Cei care au scris tâmpeniile astea nu au nici o vină, ei au încercat, au pus viermişorul în ac şi l-au aruncat ţintind cu ochii închişi ceva. Ei bine ceva-ul ăla nu a întârziat să apară, peştele s-a prins şi nu e doar unul, sunt mai mulţi. S-au prins aşa de bine încât au impresia că a dat norocul peste ei şi acum după ce citesc cele 200 de pagini de unde cică învaţă ce să facă în viaţa au impresia ca toate ideile din lume sunt la ei.

Nu am avut niciodata curiozitatea să răsfoiesc o astfel de carte, nici măcar să o ating, dar am câteva colege/cunoştiinţe care le-am văzut destul de încântate citind "100 de căi spre fericire". Mereu uit să întreb dacă a avut şi efect. 

Cum poţi să crezi că vei avea succes la ceva şi în ceva stând şi citind inepţiile unora, când ai putea foarte simplu să analizezi unde greşeşti şi să incerci să corectezi?
Ei bine acum credeţi că aş putea oferi un mini răspuns flăcăilor interesaţi de modalităţile prin care pot creşte în faţa femeilor?

Un comentariu:

  1. Ei bine, nu toata lumea are capacitatea de a autoanaliza sau autocritica.
    Cei mai multi functioneaza pe principiul "sunt altii mai destepti ca mine, care scriu carti pe care TREBUIE sa le citesc".
    Motiv pentru care cartile self-helpice se vand in continuare precum painea calda...
    Desi din punctul meu de vedere sunt niste pistoale cu apa...

    RăspundețiȘtergere