E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 ianuarie 2011

Succesul nu poarta tocuri

De ce simt femeile nevoia sa se aranjeze peste masura intr-o zi obisnuita de munca, scoala, facultate sau mai stiu eu ce? De ce trebuie sa arate ca o sorcova atunci cand ar trebui sa inspire seriozitate si respect?
Acum nu mai e la moda sa te asortezi, dupa cum vad eu. Trebuie sa ai cat mai multe culori pe tine si care sa nu aiba legatura.

28 ianuarie 2011

Ne place porno

Acum multi ani, cand a inceput miscarea Haifaiv, lumea isi facea conturi decente pe respectivul sait de socializare. Apoi au mai aparut si alte retele, unde puteai sa iti faci cont, iti puneai poze, tot felul de teme, muzica pe fundal, bla bla-uri, dar lumea a ramas fidela haifaiv`ului.

23 ianuarie 2011

Desene pe asfalt

Ma gandeam acum cateva zile ca daca tot o sa fie asa cald si placut pentru luna ianuarie cam trebuie sa imi scot fulgii...de pe blog. Dar uite ca nu! Ha si ma bucur! Ar trebui de fapt sa imi pun niste troiene ca ce e afara, mai bine te rostogolesti decat sa incerci sa mergi.

22 ianuarie 2011

Avem pasarici!

Va mai aduceti aminte rahatul ala de emisiune in care zbiera una din toti plamanii posibili si imposibili si trebuia sa suni ca tampitu sa dai SOLUTIA???

21 ianuarie 2011

Cum te cheama, FATA?

Nu stiu daca ati observat dar majoritatea din cand in cand ne mai schimbam numele din Maria, Andreea, Raluca, Vasilica, Gherghina in frumosul nume FATA. Daca se poate sa pronuntam ultimul a putin nazal si mai prelung, ar fi perfect.

18 ianuarie 2011

Voi cum mai dansati?

Cine imi explica, arata, deseneaza, schiteaza, scrie cum se mai danseaza? Care mai sunt miscarile? Cum trebuie sa pui picioarele, cum sa dai din maini, e nevoie si de degetele de la maini, dar de alea de la picioare, trebuie sa ma invart in cap, sa topai, sa fac acrobatisme, vrajitorisme sau alte scamatorii?

Pe post de coada.. la covrigi

In unele luni covrigarii fac bani frumosi nu gluma, chiar ma gandeam sa imi fac si eu o covrigarie cand vedeam in fiecare dimineata atata coada la covrigi. Dar nu e chiar asa de constanta treaba asta! Vanzarile merg nu bine, ci foarte bine cand e post, sau altfel zis cand e lumea credincioasa rau.
In decembrie, cand era postul Craciunului, inainte sa intre marea majoritate in concedii, in fiecare dimineata de cum ajungeam prin fata pietei vedeam un sarpe imens de oameni.

16 ianuarie 2011

De-a rasu` plansu` ...

In Emiratele Arabe Unite seicul a investit si el acolo o suma micuta (11 milioane dolari) intr-un proiect care ajuta poporul sa nu mai moara de cald, dar nici pamantul de seceta: adica o afacere care provoaca ploi artificiale aproape identice celor naturale.

Ad3LiNa No.2

Duminica

Draga jurnalule shtiu k team neglijat da am fost foarte bizi. Deabea am avut timp sa dorm.
Trebie sa shti k mam apukt serios de treaba. Am fost la sala saptamana asta de 2 ori, deja simt k zlabesc, am shi instructoare, da e km nesuferita prea vrea sa facem totul perfect, poi io sunt la inceput nu k ea sa fak asta demult. Nea zis shi ce sa mancam dak vrem sa zlabim mai mult, shi am fost shi miam facut cumparaturile sa manank asha cum trebie.

13 ianuarie 2011

Ai grija unde te uiti!

 Apropo de femeile care au relatii, prieteni, iubiti , soti si care inca mai sunt geloase pe femeile dupa care isi arunca cate-un ochi barbatul de langa ele....Stati linistite ca nu degeaba va tine pe voi de mana si nu pe aia dupa care intoarce capul!

Ghici ghicitoarea mea !!!

Am orbittttttttttt! Doamne ce stiri gasesti in unele ziare..ma rog asa numite ziare!!!
Astazi retina mea mai avea putin si se dezlipea dupa ce am citit  urmatoarea stire : NIKITA noastra, romaneasca, e acuzata ca si-a batut fata de 2 ani, in repetate randuri si ar putea fi condamnata pentru rele tratamente aplicate copilului si ar putea fi decazuta din drepturile parintesti... Halal stire!!!!!

12 ianuarie 2011

Evil things ( part VI )

Nu-i asa ca e foarte placut atunci cand esti grabit sau vrei sa ajungi mai repede intr-un anumit loc, asta nu inseamna ca esti in intarziere, sa nu poti sa treci, sa mergi pe strada/ trotuar sau sa nu poti sa cobori/urci niste trepte?!
Nu le inteleg pe babutele care de la 7 la 10 dimineata umbla de nebune asa pe strazi si merg incet, se balangane, se mai opresc putin ca au vazut un banut pe jos sau sa isi sufle nasul, li se pare ca au vazut ceva interesant in vitrina vreunui magazin, vad in fata lor o mica groapa si nu se hotarasc pe unde sa o ia, pe la stanga sau pe la dreapta si tu trebuie sa faci in spatele lor un fel de zig-zag. 

11 ianuarie 2011

Ad3LiNa No. 1

 Marti- prima zi

Stateam de vb cu o prietena pe mess shi mia zis k nu mai la moda sa ai jurnal, adik sa scri u in el, asha de mana, cik sa il faci pe calculator shi dak ai pe cineva sa te ajute sa il scri direct pe net, adik sa itzi faci sait, da ieu nu shtiu, tre invat nishte chestii dalea grele, nush cum ia zis aia, un fel de limbaj, mai bine il scriu in uord.
Sunt asha depresata, vine sesiune shi am multe examene, chiar nu intzeleg de ce trebuie sa dam atatea, dupa ce k ma duc acolo shi ma chinui sa scriu la ore, shi ne preda ceva ce nu intzeleg ne mai shi intreaba cate ceva.

10 ianuarie 2011

Animale imbracate in oameni

Nu imi plac oamenii, in special femeile, ca ele sunt principalele vinovate, care iubesc sa poarte sau macar sa aibe cel putin o haina de blana scurta sau lunga, nu conteaza prea mult marimea, conteaza mai mult sa fie blana naturala.

Macar aveti habar cate animale intra practic in hainuta voastra? Pe langa faptul ca aratati ca niste animale impaiate, uneori va imbracati total nepotrivit, si pentru nu gasiti mereu ce va place preferati sa va luati haina si cu 2 numere mai mare ca voi, sa stea ca pe gard, sa pareti si mai umflate. Dar asta nu conteaza trebuie sa aveti haina de blana!

9 ianuarie 2011

Haus-dans!!!

Acum ceva vreme, cam o luna, facusem cu raposatul meu telefon o frumoasa si interesanta poza: Mare concert, MARE!!! Din pacate inca nu am putut sa o sustrag. Pe un afis, intr-o statie de tramvai, de fapt toata statia de tramvai era umpluta de afisele alea, se anunta un mare party cu 2 oameni de seama, reprezentanti al frumosului gen de muzica de dat din burti, buci si ce mai avem in dotare, adica 2 manelisti ceva mai colorati, in mijlocul carora era si un alt domn ceva mai inchis Connect-r. S-a apucat si asta de manele? Bine, nu m-ar mira! De la rap, la dance si acum la house, ce mai e daca mai baga si-o manea! Un ban in plus!

7 ianuarie 2011

Consumul excesiv de oua duce la canibalism...

Am descoperit de ce unele cofrage de oua costa 5-6 lei si altele 10-12 lei! Pentru ca primele sunt oua stresate si celelalte sunt linisitite, nu au nervi, si pe deasupra mai sunt si ecologice!
Comisia Europeana s-a gandit mai bine si pana la urma o sa inchida si fermele de crestere in sistem intensiv a pasarilor, dupa ce au impus tot felul de standarde pentru fermele vacutelor si cele ale porcusolui Ghita.

5 ianuarie 2011

Evil things ( part V )

Ca tot ma apucasem eu sa vorbesc de persoanele ceva mai implinite aici, m-am gandit sa dau  mai multe detalii.

Desi sunt femeie, nu le inteleg pe madamele care se tot chinuie sa tina regim, bineinteles tinutul regimului e doar de ochii lumii, ca ele tot baga Big Mac-uri si aripioare de la KFC. Cunosteam pe cineva care cica tinea regimul acela disociat ( 3 zile carne, 3 zile lactate, 3 zile muraturi si ale bazaconii ) si care in zilele de carne se ospata cu meniuri pline de vitamine si chestii nutritive de la toate fast-food-urile posibile (in special mec, ca era aproape de munca, iar seara o portie bogata de sanatate de la dines - pe la ora 22 spre 23), in zilele cu legume nelipsita era salata cu portia de cartofi prajiti iar la lactate incepea infometarea, apoi treaba se relua.

4 ianuarie 2011

Atata capu` ai!

Aho Aho copii si frati!..aaaa, pardon a trecut si Mos Cracila si Rebeliunea, gata s-a mai dus un an!
Ati tras linie, adica ati facut bilantul pe 2010? Eu nu!

O sa incep anul prin a va spune ca ne-am prostit cu totii! Nu mai e nici o indoiala, gata, lumea se duce usor usor de rapa! Asta zic unii intr-un articol ca ni s-a miscorat creierul cu 150 cm cubi in ultimii 20 000 de ani, adica am pierdut o bucata cam de dimensiunea unei mingii de tenis! Unii spun ca avem creiere mai mici, dar mai eficiente. Altii sustin insa ca ne-am prostit treptat, pe masura ce am evoluat.