E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

28 octombrie 2011

Declar, dar nu declar

Ce mai panica, ce mai oroare cu recesamantul asta! Parca ar veni cineva si le-ar taia si capul, atat de groaznic a fost! Vedeti dragi oameni incuiat si limitati sa nu deschideti usa astazi sau maine, ca iar sunt tampitii aia de recenzori si acum au si coasa, ca doar e Halloween!


Am vazut ca s-a plans lumea ca dureaza o suta de ore, ca te tine, ca te leaga, te frige cu un fier incins si te sileste sa dai toate detaliile, ce salariu ai, unde ai ascuns averea, daca primesti mosteniri....Nebunie mare cu CNP-ul ala, alta nebunie si cu religia si cu cetatenia.


Am raspuns si eu la intrebari, a venit o vecina de bloc cu 4 formulare si in 5 minute, maxim, am terminat tot chinul. Dupa ce ca unii de abia sunt gasiti acasa intre 8 si 18 cand ieseau doamnele la intrebat s-au gandit sa ofere posibilitatea ca recesamantul sa se faca on-line. Care de fapt nu e on-line, e semi-on-line. Adica intri pe site-ul lor, declari ca vrei sa faci on-line, ti se trimit formularele, le completezi si apoi le transmiti, vezi tu cum. E ca si cum as vrea sa ajung din Bucuresti la Constanta pe la Cluj.


Cand oare o sa fim organizati, o sa fim mai deschisi la minte si mai "oameni"?

2 comentarii:

  1. Suferim de mania persecuției: păi dacă dăm CNP-ul îl folosesc ăștia de la PDL la alegeri. Era clar că tot Băsescu e de vină. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta cu "onlineul" mi s-a parut prea idioata. Spunei lu, mamaie Didina sa intre pe sait sa ia formularul .....

    - Unde maica?! Nu poci merge.

    RăspundețiȘtergere