E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

2 august 2011

Eu sunt aici! Voi?

De unde a venit moda asta pe Facebook sa pui tot timpul la status unde esti, pe langa cine, ce si cu cine esti? Adica pe bune, chiar intereseaza asa mult pe toata lumea din lista ta de prieteni ca te duci tu in nu stiu ce club, ca esti pe plaja sau ca esti in masina?

Actualizeaza lumea in disperare locul pe unde umbla. Asa ar fi trebuit sa fac si eu sambata cand m-am mutat. Acum sunt in fata blocului, acum pe scari, acum la etajul 3, acum in baie, bucatarie, camera, baie, hol, parter, etajul 3, camera, baie, hol, parter, bucatarie, hol, etc.

Alta moda pe orice retea de socializare este actualizarea fotografiei de profil cu luna sau anotimpul. Cum e vara cum pune lumea repede poze cu ei despuiati tavalindu-se prin nisip, apa sau baldachine. Cand e toamna se trece la peisajul de toamna: frunze uscate, umbrele, parcuri de unde se deduce ca esti in plin peisaj de toamna si ca te implici direct. A venit iarna trecem la zapada, munte, brazi, saniute, globulete, etc... Bine ca avem astfel de persoane in liste care ne aduc aminte in ce zi, luna, anotimp, an suntem ca altfel am fi pierduti!


7 comentarii:

  1. Nu stiu pe cine intereseaza, insa trebuie sa se dea si ei mari, nu? Altfel ce rost ar mai avea sa fie in clubul cutare sau in masina bmw din 96 a lu' al mai smecher de la bloc, daca nu ar sti nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda sa stii... degeaba traim daca nu dam de stire! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept cu nerabdare si posibilitatea de a selecta actiunea.
    Exemplu: mananc / pe Wc / fac sex / ma spal pe dinti / merg pe strada / cad pe scari...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai tare gaselnita a FB e check-in-ul, nu statusul de genul fac, dreg. Ma crezi k am o prietena care da check-in atunci cand ajunge... acasa??? Imi apare: X-leasca has checked in HOME one hour ago :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Casa Cu Nuci: Asta nu stiu ce mai e. Cred ca sunt prea putin familiarizata cu Fb.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am inteles ce e cu Facebooku in final. Am scos sanki zis elevat portal de QnA si cica e de bonton sa il promovez pe Facebook. Pana sa fac un cont m-am umplut de draci/ simteam cum imi pleaca capul de vre-o 3 ori. Cand am zis ca-i gata dau sa iau codul de like si cica nu se poate ca nu m-am verificat cu nustiu ce cod pe telefon. Am renuntat si l-am bagat ...

    RăspundețiȘtergere
  7. FB sau un fel de SRI care stie tot ce misca... consensual insa! :))

    RăspundețiȘtergere