E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

12 august 2011

Doctori doar in acte

Ce inseamna medic oftalmolog? Nu unul care poate sa masoare dioptria (daca e cazul) si care sa poata consulta si orice alte probleme legate de ochi?! 

Am observat ca la noi nu e asa! Din nefericire am avut nevoie ieri sa ma duc la un consult ceva mai amanuntit al ochilor. Am fost la 4 cabinete, toate in zona Universitate si la toate 4 am primit acelasi raspuns : facem doar pentru stabilirea dioptriei! Tot invartindu-ma prin zona am ajuns la Unirii unde sunt 2 cabinete, la primul fata de la receptie mi-a zis sa vin peste vreo 2-3 ore cand o sa ajunga si medicul, dar nu se stia cand. Si ca sa ma scutesc de alti nervi am hotarat sa ma duc la Optinova, unde ma duceam de obicei pentru consultatie. Bineinteles ca acolo era un doctor capabil sa consulte orice, nu numai sa masoare cu ajutorul aparatelor niste dioptrii. 

Intrebarea mea este: de ce te consideri doctor oftalmolog daca nu esti in stare sa faci o consultatie asa cum ar trebui? De ce isi fac "doctorii" astia atatea cabinete daca ei nu stiu sa faca decat un singur lucru? Cine le da voie sa profeseze? 

4 comentarii:

  1. Ceea ce este cel mai dureros, dun punctul meu de vedere, este faptul ca oftalmologia nu este singurul domeniu in care se desfasoara astfel de specialisti...

    RăspundețiȘtergere
  2. E nu am vrut sa intru in detalii despre alti specialisti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spaga data unde trebuie...asta le da voie...

    RăspundețiȘtergere