E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 martie 2011

Asl pls!

Sa presupunem ca vreti sa cunoasteti pe cineva, pe internet, ca live e mult mai usor! Ati descoperit profilul unei persoane si vi se pare ok din mai multe de vedere si aveti impresia ca ar avea si ceva puncte in comun cu voi!

Cum incepeti convorbirea? Cu: buna, hello sau ce faci, nu? Pana aici e bine. Dupa asta trebuie sa spui oarecum si motivul pentru care ai intrat in "contact" cu persoana care te intereseaza: ai ochi frumosi, imi plac ideile tale despre x lucru, zambesti frumos, ma gandeam la o colaborare, si etc sunt multe motive pentru care incepi anumite conversatii. 

Fac asa o paranteza ca altfel nu pot sa ajung unde doare.... Mai tineti minte MIRC-ul? Normal ca va aduceti aminte? Dar mai tineti minte si care era formula universala pe mirc, dupa buna? Ei bine: asl pls! Ma exaspera si atunci dar si acum....slava domnului ca nu mai e folosita. De fapt este folosita dar sub o alta forma! 

Hai sa dau exemplu de conversatie dupa care clar te scot din lista mea de orice fel de chat si ma face sa ma intreb daca mai trebuie sa scriu vreo litera:
- Buna! Hello!
- Ce faci?
- Cati ani ai?
- De unde esti?
- Ce faci acum?
- Inveti sau lucrezi?
Intrebarile astea mi se par stupide, degeaba si fara nici un ajutor pentru tine, care intrebi. Ce mare lucru afli despre mine, cand aceleasi informatii le-ai citit fie de pe profilul meu de pe site-ul respectiv. fie de pe blogul meu Vrei sa te asiguri ca nu mint? Crezi ca stau la taclale cu tine despre prima mea iubire sau despre ce am mancat azi dimineata? Ei bine, prietene, NU! 

Spune ce ai de spus si nu te lungi la conversatii dubioase!

11 comentarii:

  1. De cand n-am mai auzit expresia!...uitasem de existenta ei. Eu nu prea chatuiesc, si daca o fac, rar intru in contact cu noi personaje. Eu am scapat de boala messului, pot spune ca sunt chiar plictisita. E deschis acolo asa, ca sa fie. De fapt, stau mai mult pe id-ul man-ului meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poi nici eu nu ma chat-uiesc...dar se gasesc altii sa ma contacteze, iar messu'ul nici nu mai stiu cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va sa zica recunosti ca te contacteaza, nu? Biiiineee! :)))

    Si da, inca mai exista astfel de oameni care inca abordeaza treaba in maniera expusa. Desi noi, cei care am abandonat abordarile astea cu mult timp in urma, avem impresia ca au disparut, se gasesc mereu neardethali care ne demonstreaza contrariul.

    Sexul pe net l-am vazut intotdeauna cu ochi rai (malefici chiar).

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Razvan: Vezi daca ai lasat-o moale cu "urmarirea online"? :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @andreea

    Nu am lasat-o moale. Controlez tot, defapt de-aia sunt si surprins, cu tot controlul meu si tot se infiltreaza :))

    Jalnic!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Ioana, astia sigur vor sa verifice daca ai mintit in legatura cu locul de munca si altele. Doar ca le poti spune ca ai retinut ce ai mintit prima oara si o sa repeti mereu acelasi lucru :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu înțeleg oamenii ce practică abordări de felul ăsta. Pur și simplu nu găsesc motivul ce-i mână în luptă. Par întotdeauna, așa cum spuneai și tu, că nu au habar de informațiile cât se poate de publice despre tine, dar ar vrea să vorbiți la telefon (am pățit-o), nu au nicio părere despre nimic și nici măcar nu încearcă să impresioneze prin ceva. Doar pun întrebări idioate prin care eu una n-am idee ce urmăresc.
    Cred că rândurile de mai sus au fost și o răbufnire personală, dar se pare că mulți ne confruntăm cu dubioși plictisiți de ale lor și dispuși să deranjeze prin alte părți.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt convins 100% ca cei care pun in practica abordari de genul asta sunt cocalari si pitipoance, iar de la mine alt rezultat decat de a fi sters din lista de „prieteni”nu primesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai exista asemenea abordari??? Pfffaaa!!! Nu au auzit inca de cartea aia scoasa de facebook cu replici de agatat (mare-i gradina Domnului si marete ideile omului!)??? Sa fim seriosi acum. Poate ca ASLPLS mai folosesc aia mici, prin generala, liceu... Desi ma indoiesc, generatiile astea noi care vin din urma, au tactici emancipate. La mine toti dubiosii intra automat in Ignore. Minunat buton! Unii mai au o sansa, sa raspunda la intrebare "Cine esti si ce vrei?". Ma prind repede care-i faza, dar sa zicem ca uneori ma loveste starea aia de bun samaritean. :P

    ASL PLS :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ohooo ce activi ati fost! Sorry ca am lipsit din peisaj dar va raspund azi! :))))

    @Casa cu Nuci: Mda ai dreptate cu verificarea, tinand cont ca sunt si blonda natural :)))

    @Renata: Eu nu ma stresez cu genul asta de oameni, da` parca tot multi sunt, ma asteptam sa se mai trezeasca lumea asta

    @Glappy: Acelasi lucru fac si eu...delete si igonore

    @Andres: Uite ca mai exista, din pacate si mai grav ca sunt spuse de d-astia din generatia noastra.

    RăspundețiȘtergere