E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

17 februarie 2011

Ecologistilor, care sunteti...

Hai ca m-am enervat!! Bai sa mancati si voi BIO ca altfel muriti! Ai draq stau ei si dau sfaturi ce balarii sa mancam si sa golim portofelele la ei ca traim o mie de ani! 
D-aia eram mai sanatosi cand eram mici: ca mancam fructele culese de pe jos sau direct din pomi, nu mai conta ca erau stropite sau nu, rosii direct din gradina si beam laptele crud, inainte sa apuce bunica de la tara sa il fiarba.

Acum ecologistii astia, draga, se duc in mega-super-extra magazinele bio sa isi cumpere painica din greu gadilat de vant fara poluanti, paste cu ou nestresat, cascaval/lapte/branza far` de lapte, uleiuri din maslinute pupate si rasfatate, ciocolata cu ingrediente de pe alta planeta, si lista ar putea continua.
Dupa ce ca ne agaseaza cu balivernele lor isi invata si copchii sa pape eco! Sa fie ei sanatosi ca d-aia ne scade imunitatea ca bagam in noi toate prostiile si chimicalele! Te apuci pe ultima suta de metri sa consumi tone de mancare eco ca poate mai traiesti si tu ca Aavram sau Moise! 

Dragii mei cine isi permite sa isi cheltuiasca banii si bonurile de salar pe o punga cu alimente eco! Dupa ce ca se moare de foame in mod normal voi chiar credeti ca in urmatorii 2 ani, 80% din populatie o sa simta nevoia sa isi cantareasca boabele de porumb, numere firele de grau si strecoare laptele tofu. Si ca informatie generala: lactele taranesti, mierea de albine, propolisul, ceara de albine, vinurile, tuica nu au fost descoperite de curand ca alimente eco, ca doar e aceeasi reteta de ani... 

Eu nu vreau sa traiesc la infinit...ce draq se impiedica lumea de mine! Ce sa mai faca o smochina uscata? Sa mai traiasca si altii nu toate mumiile care le vezi ca umbla de nebuni pe strada si se plang de oase rupte.

Restul de alte chestii eco le gasiti dezbatute si cu ochii umflati si AICI!

2 comentarii:

  1. Vai dar ce boala am pe ei, nu degeaba i-am facut praf...si i-as face oricand pe super-eco-ingamfatii astia...

    RăspundețiȘtergere
  2. asta imi aduce aminte de un banc cu doi mosi care ajung in final in rai, si mosu ii zice babei... uite ce frumos e, daca era dupa mine ajungeam de mult aici/ da tu... "nuuuu sa mancam bio-bio" :)))))

    RăspundețiȘtergere