E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

15 aprilie 2012

Noua modă

Nu v-ați plictisit de atâtea poze cu iepurași, puișori, ouțe, cozonaci - făcuți de voi sau de vecini, pască sau preparatele care nu trebuie să lipsească de pe sfânta masă? Eu nu numai că m-am plictisit, dar pot să spun că nu a mai fost nevoie să mai mănânc la câte poze a trebuit să diger.
Acum văd că mai apare un trend: să faci poze cu lumânările, cu oamenii care au luat lumina mai devreme, cam pe la 23:30, că popa nu mai are răbdare să aștepte juma`de oră. Ce demonstrează pozele astea că eu clar nu pot să îmi dau seama? Că suntem credincioși, că suntem aia care ne împingem prin magazine pentru o tigaie moca, că suntem ăia care ne luam la bătaie la nu știu ce moaște, că suntem cei are mergem la toate târgurile unde se bea și mănâncă gratis, că ne place să ducem lumina în cluburi și să dansăm beți ( de fericire) pe masă până în zori? 

M-am trezit cu mesaje de la persoane care nu mai schimb nici 3 cuvinte, care au uitat când e ziua mea, care au uitat ce prietenie aveam, acum ce înseamnă asta? Nici nu mă interesează pentru mine e egal cu zero. 

Să vedem și partea plină a paharului: avem liber o zi în plus așa că o să profit de ea la maxim, fără să mă îndop cu 200 de feluri de mâncare și fără să trimit mii de mesaje. 

Să aveți o mini vacanță liniștită!

Un comentariu: