E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 octombrie 2011

Ne place sa ne isterizam

Din seria ne place aici sau aici  ( place, place, place ) am mai descoperit ceva in ultima vreme. Bine, treaba asta o stiam de ceva vreme, dar nu vroiam sa fiu constienta de ea. 

Sa nu mai lungesc vorba, banuiesc, de fapt sunt sigura, ca si voi ati observat ca s-au inmultit emisiunile in care lumea tipa, urla, plange, isi smulge parul din cap, e isterica si mai are putin si omoara lumea din jur.

Daca se intampla intr-o seara sa butonezi telecomanda, sigur gasesti pe cel putin 3 canele o astfel de emisiune, unde toata lumea insala pe toata lumea, toata lumea e sub acoperire, unii sunt mafioti, unii pesti, unii saraci, unii bogati, cert e ca sunt cativa prezentatori gen Ernest si fac tot felul de descoperiri. Nici nu trebuie sa urmaresti o astfel de emisiune pentru ars neuronii, trebuie doar sa prinzi 3 secunde dintr-un spot publicitar si iti ajunge. 

Eu ma intreb cine are taria sa urmareasca o astfel de emisiune! Si sa poti viziona fara sa aiba alte urmari asupra ta, adica sa incepi urli, sa te tavalesti pe jos, sa te dai de toti peretii si in final sa ajungi la 9. Mergand pe principiul: daca nu e cerere nu e nici oferta si viceversa, inseamna ca sunt astfel de specimene de oameni care cer nenorociri d-astea de emisiuni. 

Oare nu suntem saturati de evenimente urate ( vezi stirile de la ora 17, filme violente, ziare cu si despre scandaluri) trebuie sa mai facem si o multime de astfel de emisiuni de unde sa mai invatam alte injuraturi, scheme de lupta, tehnici de observare si santajare? 

Sa aveti o saptamana fara nervi si fara istericale! 

6 comentarii:

  1. Si macar de n-ar fi regizate. :)))) Din fericire la ora 1-2 noaptea cand catadicsesc io sa ma uit, n-am vazut asa ceva. Bine, ca pe NG, Discovery world sau History n-am prea mari sanse. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, esti o ciudata!

    Asa se cheama cei care nu se uita la kanal D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Te înşeli puţin cu cererea şi oferta

    RăspundețiȘtergere
  4. Spune-mi te rog care este legatura intre cerere si oferta! Si la interectia lor ce se afla?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lotus, poti sa explici mai mult ?
    Eu nu am inteles. Si am cativa ani buni de economie...

    RăspundețiȘtergere