E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

5 octombrie 2011

Experienta de neuitat!

Daca ai vreodata vreo dorinta ascunsa si iti place enorm sa ai ochii rosii si umflati si sa te usture, sau daca vrei sa te dai bolnav, sau vrei sa plangi, sau vrei sa creada cineva ca nu iti este bine si ca esti foarte suparat incat ti s-au inrosit ochii de cat ai plans, am gasit eu solutia pentru tine. 


Bineinteles ca am gasit-o fara sa vreau. Cum am procedat? Pai, am incalzit supa, mi-am pus in farfurie, am ales din frigider un ardei iute ceva mai grasun, caruia nici nu ii banuiam puterile si m-am asezat la masa. Dupa cateva inghitituri mi-am dat seama ca ardeiul ala nu e pentru mancat si doar sa provoace flacari asa am ales un cutit, l-am sectionat, i-am scos maruntaiele si ce credeam eu ca poate cauza amorteala respectiva. Apoi am muscat cu la fel de multa incredere. Rezultatul a fost acelasi. 
Am creat o legatura emotionala cu acel ardei incat imi venea sa plang de fiecare data cand muscam din el.

Am terminat, m-am spalat bine pe maini de multe ori si cu sapun si cu axion si bineinteles.....am uitat. Dupa 2 ore de la masa, dupa ce ma spalasem pe maini de zeci de ori, m-am scarpinat la ochi. Si ce credeti? Normal ca am inceput sa urlu instant si sa ma fac la fel de rosie ca un ou de paste. A fost foarte palpitant. Nu traisem aceasta experienta pana acum. Va invit si pe voi sa faceti la fel, nici nu stiti ce pierdeti!

6 comentarii:

  1. Eu credeam că ai creat o legătură emoțională și cu cititorii tăi, deci credeam că ții la ei, măcar puțin... Cum să ne inviți să facem același lucru? :)) Am pățit-o și eu, dar nu cred că vreau să repet experiența.

    RăspundețiȘtergere
  2. Era doar asa de forma! Ma gandeam ca invitatia mea de fapt o sa fie tratata invers....:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine s-a distrat cel mai tare? Eu! Mai ales cand am vazut tehnica artistica de a-ti infasura ochiul in prosop cu apa calda :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Altadata sa nu mai pui mana pe asa ceva. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. De iuteala de ardei scapi cu vin. Eu asa am scapat

    RăspundețiȘtergere