E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

12 octombrie 2011

Carti ce iti sug sangele

Ma simt invadata de vampiri! Voi nu? Vorbesc foarte serios.... Si mie imi plac filmele asa mai sangeroase, uneori cu vampiri, si mie mi-a placut Dracula si l-am vazut de n ori, m-am uitat si la Nosferatu, unde trebuie sa ai ceva vointa sa urmaresti pana la capat  mai ales ca este facut in 1922.
Acum mi se pare ca se cam exagereaza. Dupa ce a inceput nebunia aia cu Twilight Saga, nu numai ca parca nu se mai opreste isteria legata exclusiv de carte/ film si actori, dar au inceput sa apara o multime de alte carti legate de vampiri, o caruta intreaga de dvd-uri cu filme si seriale cu vampiri, reviste, postere, etc si etc. 

Nu sunt obisnuita sa ma uit la tv dar am uneori unele apucaturi si incep sa zippez. Si daca nu gasesc emisiuni de tot rahatul turcesc atunci gasesc filme cu vampiri. Incerc sa ma temperez si cand vad in librarii rafturi pline de carti cu vampiri cu sange pe la bot, poate asa mai citeste pustimea, macar asa, daca ce ar trebui sa citeasca si de unde ar ramane cu ceva informatii nici macar nu vor sa auda.

Iar imi aduc aminte de bac-ul de anul asta si ma gandesc ca poate in loc de citatele din Nichita Stanescu (apropo, Nichita este barbat) ar fi trebuit sa puna cateva randuri din cartile lor preferate unde eroii sug sange, se musca de gat si se impart in clanuri, dinastii si alte familii. Avem parte de atatia vampiri de energie in jurul nostru, in fiecare zi, incat aparitia si vampirilor astora prin carti si filme este prea obositoare, cel putin pentru mine. Dar daca doar astfel de aparitii mai determina tineretul sa citeasca, fie nu ma mai opun! 
Daca sunt amatori pe aici pentru genul asta de lectura chiar as vrea sa ma lamureasca despre ce e vorba in toate cartile astea cu vampiri, e ceva diferit fata de ce am vazut si auzit de Twilight Saga? Sincera sa fiu nu am rabdare sa citesc asa ceva, asa ca prefer un mic rezumat!

3 comentarii:

  1. Da, se pare ca vampirii au invadat tot ce inseamna carti, dvd-uri. Si cand am citit titlul credeam ca te pasioneaza, apoi m-am linistit. Nu stiu cum sunt, dar nu cred ca as avea rabdarea sa le citesc. Vampirii nu fac parte din preferintele mele, nici macar indepartate.Asa ca nu te pot lamuri, dar si pe mine ma nedumereste fluxul asta de carti si altele cu vampiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o manie, si eu chiar ii inteleg pe adevaratii "fani carti cu vampiri". Cunoastem amandoi o astfel de fana :)

    Mie mi-a placut "Salem`s Lot" a lui King, si este cu vampiri.
    Dar, asa cum bine ai remarcat, parca prea s-au inmultit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste ”carti cu vampiri” nu sunt carti adevarate de care isi vor aduce aminte oamenii, sunt scrise mai mult pentru cantitate nu calitate. Trece si vremea vampirilor si varcolacilor si creaturilor supernaturale
    Si eu sunt maniaca de carti cu vampiri, dar nu Stephenie Meyer. Carti cu vampiri sunt cele de Anne Rice si Angela Knight si King.

    RăspundețiȘtergere