E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

29 septembrie 2011

Revenirea din paradis

Gata dragilor, am revenit cu picioarele pe pamant, adica pe pamantul romanesc. Nu as fi vrut sa vin, sincera sa fiu, as fi preferat sa raman in satucul acela pescaresc, la malul Marii Egee, intre munti si plaja mica si aurie. Daca spun ca tocmai m-am intors din paradis poate suna cliseic, dar acum am vazut cu ochii mei si am simtit pe pielea mea ca merita sa iti programezi din timp vacanta si sa nu te mai chinui pe litoralul nostru.
De la cazare, peisaje, servicii de curatenie, taverne, mancare si bautura, servire, organizare, excursii pana la cel mai mic detaliu, toate sunt impecabile. Si cine a mai fost in Grecia, ca de ea vorbesc, stie despre ce tot mint eu aici. 


Mi-am lipit de retina pamantul rosiatic, casele albe acoperite de flori, simt pe varful limbii dulceata mierii si parca inca mai ascult melodia valurilor sparte de stanci. 

Sper sa ma dezmeticesc mai repede, ca vad ca am ramas in urma cu informatiile, asa ca o sa ma aveti la datorie iarasi! 

5 comentarii:

  1. Si acum cred ca iti pare mai groaznica Romanica noastra, nu?
    Vad ca Razvan ti-a luat-o inaunte. Tu ce-ai facut pana acum? Ai dormit/:))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate spune si asa :)))! Nu am avut dispozitia necesara sa ma intorc la butoane in plus mai am o scuza: ma chinuie o raceala crunta!

    RăspundețiȘtergere
  3. He he si tu te ai racit in Grecia? ;)) Ce spui tu in postare e adevarat, parca ar fi paradisul 8-> Plaja aurie si apa atat de albastra, parca ar fi peisaj rupt din filme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare experienta desi eu nu ced ca as putea sa stau mai mult de 2 zile departe de agitatia unui oras internet si restu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa credeam si eu, dar in astfel de locuri nu mai ai nevoie de nimic

    RăspundețiȘtergere