E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

30 septembrie 2011

Doneaza citind

Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL
"Grupul Editorial ALL lansează campania “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL”, prin care îşi propune să doneze 500 de cărţi către şcoli, case de copii, biblioteci, etc.
Conceptul campaniei este următorul: la fel cum marii oameni de afaceri se întâlnesc să joace golf sau fotbal în scop caritabil, aşa şi Grupul Editorial ALL, împreună cu cei mai apreciaţi bloggeri din România, vorbesc online, în Clubul de ficţiune ALL, despre cărţile din colecţia Strada Ficţiunii şi încearcă să facă o bucurie celor mai puţin norocoşi.
În perioada 26 septembrie – 14 octombrie, Cristina Bazavan, Marie Jeanne SchwefferSana Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole vor fi lideri de echipă şi vor încerca să strângă cât mai multe cărţi pentru centrele spre care vor dori să doneze cărţile. Ei vor scrie pe blogurile personale despre o carte din colectia Strada Ficţiunii, iar pentru fiecare post Grupul Editorial ALL donează câte zece cărţi către centrele alese. 
Cei cinci pot cere ajutorul altor prieteni cu blog, printr-o leapşă. Pentru fiecare leapşă onorată se mai adaugă încă cinci cărţi la donaţia bloggerului lider. Cititorii tuturor blogurilor din campanie se pot implica şi ei, lănsând un comentariu la postul despre cartea din Strada Ficţiunii. Pentru fiecare comentariu, Grupul Editorial ALL mai direcţioneză o carte."


Dragii mei, nu va ramane decat sa intrati pe blogurile scrise mai sus si sa comentati si voi la postarea cu pricina. Un comentariu la subiect= o carte donata, iar daca onorati o leapsa= 5 carti donate!


Spor la citit si donat!

0 Puncte:

Trimiteți un comentariu