E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

6 septembrie 2011

DOUA DINIORI

Noroc ca pune Google desene frumoase si va atrage atentia atunci cand se aniverseaza N ani de la nasterea lui X, ca altfel nu ati stii nici anul in care v-ati nascut.
Bine, treaba asta, nu e valabila pentru toata lumea, pentru inca mai gasim oameni care au o cultura generala vasta si care sunt interesati de stiinta, arta, tehnologie, etc. Bine ca inca mai avem astfel de oameni printre noi, ca altfel s-ar preda la scoala Moara cu spanzurati unde se bat porcii, am invata genul substantivelor mai bine "DINIOARA. O DINIOARA, DOUA DINIORI.", etc....


Dar cum tara asta are nevoie si de altceva decat sefi, patroni si manageri, uram bun venit si celor care vor pune mana pe masina de cusut, pe unelte de zidarie, de sudura, pe furtun sa spele masini si sa nu astepte somaj dupa ce statul a investit in invatamantul lor gratuit.

3 comentarii:

  1. păi e adevărat că statul a investit în mulţi trimiţându-i la şcoală şi ei ajung zidari, tâmplari etc. pe de altă parte e la fel de adevărat că foarte mulţi şefi, patroni şi politicieni nu au carte. ba chiar mai mult, io îţi arăt ţărani cu o cultură generală mai vastă decât a multor oameni de la oraş. inclusiv pe evenimente de istorie, anul unirii etc. ei, ce zici de asta?...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu si eu oameni de care zici tu. Nu ziceam ca trebuie sa ai scoala ca sa fii si destept sau sa ai cultura generala. Numai ca sunt impotriva celor cu pretentii si vai de capu` lor. (si dau exemplu pe cei care afirma ca nu ii intereseaza scoala, bac-ul, studiile, dar cer ajutor de la stat, adica noi muncim sa le platim lor somajul)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ma sperie ca lumea asta o sa ajunga un fel de soft ... cu hard mai putin. Dincolo de asta cu multi sefi si functionari ma uitam la ditamai HP-u(un caz) care vrea sa renunte la afacerea cu laptopuri sa se bage pe dezvoltat nustiu ce sofware.

    RăspundețiȘtergere