E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

19 august 2011

Concurs si trimiteri la gramatica


De ce rad azi? 

1. Pentru ca am mai gasit un concurs! Si pentru ca pot sa vi-l arat si voua! Asa ca, cei interesati intrati pe un "Blog de vise, bijuterii si accesorii rupte din curcubeu. 100% Handmade"

2. Nu pot sa va spun ca apoi intru in conflict cu lumea pe aici, iar eu cum sunt o fire pasnica nu ma pretez la razboi. Cum imi place sa mai umblu din blog in blog, din site in site, am dat de un mucos (scuze, dar arata ca unul) care si-a facut blog. De ce si-a facut blog? Pentru dupa luni bune sau chiar ani vrea si el un blog unde sa isi verse gandurile si sentimentele. Isi face prezentarea "Mai jos am făcut o autodescriere"... nu dau copy de acolo ca nu vreau sa ma umplu de greseli si ineptii. Un cititor l-a atentionat ca are foarte multe greseli, iar scuza, dupa cum am vazut ca se poarta "Sunt nou". Nou in ce? 

Astia de nu au luat bac-ul acum isi fac blog-uri unde isi scriu pataniile. Pai habar nu au sa scrie corect. Nu are rost sa ma mai plang de ei, ca ieri am crezut ca mi se ridica parul cand intr-un mail primit de la un domn ce lucreaza la banca, probabil pe corporate, imi scrie "trimite-ti". Da, ar trebui sa te trimit la o carte de gramatica.

9 comentarii:

  1. Genial. :))) Pe mine nu mă mai miră nimic, prefer să râd. Pe de-o parte te enervezi când vezi câte unu' d-ăsta, pe de altă parte cum am mai trăi în țara asta dacă nu am face haz de necaz? Apropo, nu pui și un link către blog? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru al doilea? As pune, dar nu vrea sa ma cert cu el! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu cred că se supără, îi faci trafic! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ar fi o treaba, dar daca nu intelege partea buna a lucrurilor, nu vreau sa ma cert cu prostii ca au mintea odihnita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Il sustin pe Andrei, chiar nu merita sa le faci trafic...si nici nu vor intelege :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rad si eu cu intarziere, se poate? :)))))

    RăspundețiȘtergere