E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

10 iunie 2011

Alarma de dimineata de tine in forma

Aloha!!! Stiu, am lipsit saptamana asta si de aici si de la voi si nu am mai comentat pe nicaieri, dar am fost ceva mai aglomerata decat de obicei: examene, teste la alte cursuri, munca si alte treburi casnice. 
Cred ca maine o sa stau sa citesc cam tot ce am pierdut zilele astea, sa ma pun la curent, dar nu prea mult ca apoi ma dor oasele si racesc.


Haideti sa va dau de stire ce am mai aflat si eu saptamana asta, cateva noutati din lumea intreaga, ca de la noi banuiesc ca vedeti destule sinucideri, crime, violuri si talharii la stiri. 

1. Pentru celebrarea saptamanii nationale a inghetatei, Frederick’s Ice Cream a desemnat ca proiectul HMS Flake 99, sa fie o masina de inghetata capabila sa mearga si prin apa, dar si pe uscat. Camioneta HMS Flake 99 are menirea de a atrage atentia asupra scaderii numarului de masini de inghetata– de la 20,000 in 1960 la 5,000 astazi– ca rezultat al interzicerii vehiculelor in anumite zone, privind poluarea fonica si obezitatea infantila si bineinteles costul ridicat al benzinei. 

2. In Brooklyn s-a deschis unicul si modernul cinematograf in aer liber numai si numai pentru biciclisti.  Participarea este gratuita si a fost deschis pentru sarbatorirea inceperea verii. Nu va ganditi ca locatia este una deosebita prin amplasarea si designul ei, este asa cum le place americanilor, undeva prin spatele blocurilor, pe langa un liceu, iar filmele sunt proiectate pe un perete. Cum evenimentul a fost un succes organizatorii vor sa il repete si in alte cartiere si orase. Poate ajunge si pe la noi...

3. Japonezii ( normal ca ei) au mai inventat ceva: un televizor care atunci cand e aprins si urmaresti ceva la el, iti detecteaza fata, ti-o scaneaza si isi da seama daca esti suparat, nervos, fericit, emotionat si iti recomanda ce program ar trebui sa urmaresti. Poate face asta si daca sunt mai multi spectatori. Ma intreb daca poate sa isi dea seama daca esti si prost si ce ar putea sa iti recomande atunci?

4. Mai nou alarma ceasului de dimineata te tine in forma... Compania Fred Worldwide a scos pe piata un ceas in forma de mini gantera ce cantareste 1,5 kg si nu se opreste din cantat daca nu o ridici de 30 de ori. Senzorii din interiorul ceasului inregistraza numarul de ridicari corecte pe care le faci, deci nu poti sa il pacalesti prea usor si nu poti sa ii dai snooze....Clar mie nu imi place, nu pot sa il aman de 3 ori cum fac de obicei.

5. Fanii Smurf din toata lumea ar trebui sa isi noteze in calendare ca pe data de 25 Iunie este “Global Smurfs Day”. Sony Pictures se asteapta sa doboare recordul pentru cea mai mare reuniune de oameni imbracati in strumfi. Recordul curent este de 2 510 de persoane. Vrei sa faci parte din noul record, atunci ia-ti bilet de avion si zboara in Londra! Holy Smurfs!

Pentru alte stiri de genul sau ceva mai serioase puteti sa intrati aici!

PS: Era sa uit: sa aveti un week-end placut mai ales ca e ceva mai gras, adica de 3 zile!

5 comentarii:

  1. Ceasul îmi place ca idee, totuşi nu cred că aş ţine pasul. La un moment dat l-aş zdrobii de perete! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca din prima l-as calca in picioare...

    RăspundețiȘtergere
  3. alte treburi casnice? zici ca ai pe putin 30 de ani sot si doi copii :))
    Apropo de aia cu ceasul, eu am vazut unul cu elice rotunda pe care o zboara prin camera si incepe sa tipe pana o gasesti sa o pui la loc. Daca esti mai chiomp de ochi pana te dezmeticesti s-ar putea sa scoli aproape toti vecinii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un ceas din ala mi-ar prinde bine si mie...din doua puncte de vedere. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceasul si Tv mi-au placut foarte mult:))

    RăspundețiȘtergere