E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

24 noiembrie 2010

Evil things ( part II )

          Dimineata, poate mai sunt cam 30 de minute pana sa sune ceasul, ca de mai trebuie sa mai si munceasca lumea din ziua de azi, si ce auzi? INTERFONUL!!!
Ridici receptorul, sau apesi butonul (dupa caz) zici "DA" si primesti inapoi: GHICI??? Liniste. Te enervezi, te duci inapoi spre pat, te lovesti de usa sau mai frumos: dai cu piciorul in prag si te lovesti la degete, incepi sa urli, sa injuri, te ia cu calduri, iti vine sa plangi de draci, sa te tavalesti pe jos....pana la urma ajungi inapoi in pat sa te mai bucuri de cateva minute pana auzi alarma.
          Suna! Dar nu alarna, ci INTERFONUL!!!! Te ridici impleticindu-te, bezmetic, ridici receptorul sau apesi butonul , zici "DA", dar acum cineva vorbeste "Imi deschideti si mie?". Raspunzi politicos "NU". Incerci sa refaci traseul pana la pat ocolind pragul de data asta, te asezi in pat, inchizi ochii, te bucuri de caldurica de sub patura si suna ALARMA!!!
          Gata s-a dus dracu cu somnul dulce de dimineata! Esti convins ca toate lucrurile or sa iti mearga prost toata ziua, doar pentru un tampit care suna la interfon si iti fura ultimele minute de somn! In loc sa te trezesti linistit la 7:15, cineva te ajuta sa scapi de monotonie!
          Acum cativa ani, cand inca mai stateam in Urziceni, la acelasi etaj cu mine statea, de fapt inca mai sta, o familie de profesori de matematica. Era tare placut sa dormi dupa amiaza, pentru ca nu puteai! Toti ratacitii care veneau la meditatie sunau la mine, pana am inchis de tot interfonul.
         Cum de reusesc toti ( postasul, maturatorul, instalatorul, cei care impart pliante, curierul, prietenul vecinei de la 8, si multi altii ) sa sune la mine!!!! Sunt aproape 40 de apartamente, toate locuite, toate cu interfon, dar din toate, toti ma aleg pe mine!!! Macar sa ma scuteasca de la intretinere daca tot sunt nevoita sa le deschid !! Sau propun sa primesc in fiecare sapt/ luna o pereche de casti sau orice altceva, sa imi infund in urechi sa nu mai aud nimic!! 

3 comentarii:

  1. :)))))) oana.. suferi rau :))) pare rau de tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si e ciudat cand nici macar numarul apartamentului nu reprezinta ceva usor de format. Cum ar fi 14 sau 12, ceva reflex. Cum reusesc sa aleaga mereu aceeasi combinatie, nu stiu. Sau poate suna la mai multi. La noi, nici macar nu incepe numerotarea apartamentelor de la 1...si tot reusesc sa ajunga la 64 cat am eu.

    RăspundețiȘtergere