E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

18 noiembrie 2010

Evil things ( part I )

Nu vi se intampla sa aveti zile in care parca tot in jurul vostru este evil, parca tot este trimis de undeva din iad ca sa va faca ora, ziua si chiar viata un IAD ?!
Ei bine o sa fac o lista cu astfel de lucruri.

Astazi o sa fac referire la ...la ... tatatatatam : Imprimante!


Te duci la magazin, o cumperi, ( dupa ce ai analizat bine piata, preturile, ce tip de cartus, cat dureaza.. bla bla bla ) ajungi acasa si iti dai seama ca ori cablul nu se potriveste, ori nu il ai deloc. Se rezolva problema, te apuci de instalat, pe langa faptul ca acelasi driver il gasesti si pe net, iti explica amanuntit, cu desene chiar unde sa bagi cablul, cd-ul si cum sa o bagi in priza (ca la prosti) !
Se rezolva si partea cu instalatul, primul semn ca imprimanta este trimisa sa iti faca viata mizerabila este sunetul : WHIRRRRRRRRRRRRR!! CLICK CLICKETY CLICK CLICKETY CLICK CLUNK!!! KA-THUNK KA-THUNK KA-THUNK KA-CHUNK KA-CHUNK WHIRRRRRRRRR!!!

PAPER JAM: Toate imprimantele vin cu un bonus din fabricatie! Nu doar printeaza ci si mesteca hartia in locul tau, parca ar spune " Mai da-mi hartie scumpa! Mi-e foameeeeeee!!!!"

ERROR MESSAGES: Ma face sa cred ca imprimantele au un limbaj ascuns afisand asa de des erori si luminite rosii.

INK CARTRIDGES: Cat te costa sa incarci un stilou, sau sa iti cumperi un pix? Oricum nu atat de mult cat te costa sa cumperi un cartus, pentru ca exista posibilitatea sa nu il poti incarca sau sa nu printeze dupa ce a fost incarcat!

INK COLORS: Pe langa faptul ca toate cartusele costa mai mult decat ar costa imprimanta, aceasta nu o sa functioneze daca nu are toate culorile la acelasi nivel sau pline!

Intotdeauna cand te grabesti, ai nevoie urgent sa printezi ceva SE BLOCHEAZA! Nu vrea sa printeze!!! Ajungi sa treci prin diferite ipostaze: de la implorand-o in genunchi pana la plans si bineinteles dat cu pumnii si picioarele in ea!

Un comentariu:

  1. Uuuuu, cripy! Data urmatoare, la part II, te rog sa scrii, in aceeasi nota poetica, despre modem-uri/router-e. Mai ales ca avem o experienta recenta cu aceste mult stimate gadget-uri. In mintea mea sunt la fel de evil ca si imprimantele. De ce? pentru nu nu merg si nu avem ce sa le gacem. Ele au o personalitate proprie, indiferenta :)

    RăspundețiȘtergere