E drăguţ să fii drăguţ faţă de cei drăguţi

12 septembrie 2012

Ca la Rio

Cum de o luna si ceva nu mai lucram impreuna si avem job-uri la firme diferite, eu si Razvan alocam seara pentru povestile cu ultimile noutati din zi. Aseara vorbind de o cunostinta comuna, Razvan a fost inspirat sa imi descrie machiajul "Era ... ca la Rio, mai frate".

Din pacate sunt multe femei care cum pun mana pe fard, fond de ten, pudra si ruj reusesc sa-si faca un fel de pictura rupestra sau mai bine zis o masca a la Joker. Pe langa faptul ca folosesc numai culori nepotrivite, le folosesc abundent si dau pe langa. Ca si cum si-ar machia ochii in gura si vice versa.

E normal, ca nu toata lumea s-a nascut invatata sau cu un simt artistic ceva mai dezvoltat, dar ochii are toata lumea si cred ca oglinzile sunt disponibile oriunde: de la ecranul telefonului, la vitrine, masini, lifturi, baie, pana la ecranul laptop-ului etc.

De multe ori am vrut sa ii spun persoanei respective ca e usor cam portocalie-rosie-verde-albastra, dar ma bufnea rasul. Initial ma gandeam la un paun, dar paunul arata bine asa colorat. Dar asa e, sunt persoane care te transpun direct la carnavalul de la Rio numai cand le privesti. 

5 comentarii:

  1. Toate ca toate, dar maimuta machiara nu am mai vazut pana ieri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact! Gollum sau mai nou Gollum Rio! :)) Am putea sa facem si un joc pe seama ei!
    Machiaza-l pe Gollum sau Hai la Rio cu Gollum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate "Machiaza-l pe Gollum cu pumnu'" :D Cred ca s-ar inghesui lumea ca la urs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Paleta de culori: pumn, palma, picior, bata, masina, tren si lista poate continua

    RăspundețiȘtergere